Επέκταση όρων εργασίας και διαμονής του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε Λιμενικούς Σταθμούς Αγαθονησίου, Αγίου Ευστρατίου, Οθωνών, Ψαρών, Χάλκης, Φούρνων και Τήλου

Επέκταση όρων εργασίας και διαμονής του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε Λιμενικούς Σταθμούς

 499

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και χαιρετίζουμε την υιοθέτηση της πρότασής μας για τη θέσπιση όρων εργασίας και διαμονής του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που υπηρετεί στους Λιμενικούς Σταθμούς Αγαθονησίου, Αγίου Ευστρατίου, Οθωνών, Ψαρών, Χάλκης, Φούρνων και Τήλου.

Σημειώνουμε ότι η σχετική πρόταση συμπεριλαμβανόταν στο Διεκδικητικό Πλαίσιο, το οποίο υπερψηφίσθηκε από το 25ο Πανελλαδικό Συνέδριο.

Την υιοθέτηση της πρότασής μας για την επέκταση των ειδικών όρων εργασίας και διαμονής σε Λιμενικούς Σταθμούς ανακοίνωσε ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από το βήμα του συνεδρίου.

 

 25ο Πανελλαδικό Συνέδριο | Video | Photo Album

Συγκεκριμένα:

Στο προσωπικό των Λιμενικών Σταθμών Αγαθονησίου, Αγίου Ευστρατίου, Οθωνών, Ψαρών, Χάλκης, Φούρνων και Τήλου καθιερώνεται επταήμερη εβδομάδα εργασίας.

Για τον σκοπό αυτό έκαστος προϊστάμενος θα εκδίδει διαταγή με την οποία θα κατανέμει το προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σε δύο ισάριθμες ομάδες εργασίας οι οποίες θα εναλλάσσονται ανά εβδομάδα. Με την ίδια διαταγή θα οργανώνεται σε οκτάωρα και επί 24ώρου βάσεως τον χρόνο ημερήσιας εργασίας των ομάδων εργασίας.

Το προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετά τη λήξη της ημερήσιας εργασίας παραμένει στην έδρα του Λιμενικού Σταθμού μέχρι και τη λήξη της εβδομαδιαίας εργασίας της ομάδας στην οποία εντάσσεται.

Συνεχίζουμε με αδιάκοπη επιμονή με απτά αποτελέσματα μέχρι την επίτευξη όλων των διεκδικήσεων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έτσι όπως εκφράζονται μέσω της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...