Στο "κόκκινο" ο υδράργυρος μαζί με σκόνη από την Αφρική!

Αισθητή άνοδο θα παρουσιάσει ο καιρός, αφού σήμερα ο καιρός προβλέπεται αίθριος και ζεστός με τη θερμοκρασία να αγγίζει κατά τόπους τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με μικρή πιθανότητα βροχής στα γύρω ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά απο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν μπόρες στη δυτική Μακεδονία και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά της Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ηπειρωτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στην Ηπειρο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...