Στο "κόκκινο" ο υδράργυρος μαζί με σκόνη από την Αφρική!

Αισθητή άνοδο θα παρουσιάσει ο καιρός, αφού σήμερα ο καιρός προβλέπεται αίθριος και ζεστός με τη θερμοκρασία να αγγίζει κατά τόπους τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με μικρή πιθανότητα βροχής στα γύρω ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά απο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν μπόρες στη δυτική Μακεδονία και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά της Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ηπειρωτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στην Ηπειρο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...