Εκπαίδευση των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

Οι Διασώστες Ρόδου σε συνεργασία με το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων ''ΚΟΛΟΣΣΟΣ'' και τα πρακτορεία, πραγματοποίησαν τέσσερα εκπαιδευτικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν στις 16-17-18 και 22 Φεβρουαρίου 2022 και συνολικά έλαβαν μέρος 116 οδηγοί, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν σε δεξιότητες που μπορούν να σώσουν μία ζωή καθώς και στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Οι Διασώστες Ρόδου νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου κκ. Κρυστάλλη Γεώργιο και Κόγκα Δημήτριο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς την ομάδα μας. 

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης καθώς και προάσπισης της ασφάλειας του πολίτη κατά την οποία οι Διασώστες Ρόδου εκπαιδεύουν πολίτες, σχολεία και φορείς του νησιού υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων Και Καταστροφών.

Πρόεδρος

Παναγιώτης Σπανός

Γραμματέας 

Βασίλης Σωτρίλλης

 

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...