Γιαουρτοζελέ φράουλα - του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

ΓΙΑΟΥΡΤΟΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ Υλικά 1 φακελάκι ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη 1 ποτήρι ζεστό νερό 1 ποτήρι κρύο νερό 200 γραμμ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 10 φράουλες Εκτέλεση

Σε ένα μπολ διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου με τη σκόνη ζελέ με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως η σκόνη. Προσθέτουμε ένα ποτήρι κρύο νερό και ανακατεύουμε. Κόβουμε τις φράουλες σε κύβους και τις προσθέτουμε στο ζελέ. Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Μόλις το ζελέ είναι έτοιμο προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε τα υλικά με ένα ραβδομπλέντερ ή με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Οδηγίες προστασίας από αναπνευστική λοίμωξη από το νέο κοροναϊό. Τί είναι οι...
Νέος πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου είναι ο Παναγιώτης Εγγλέζος, ενα έμπειρο συνδικαλιστικό...
Ενα τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη απο το Διδυμότειχο που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο εγραψε και...
ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-Στον ακήρυχτο πόλεμο της ασφάλτου η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς...