Γιαουρτοζελέ φράουλα - του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

ΓΙΑΟΥΡΤΟΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ Υλικά 1 φακελάκι ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη 1 ποτήρι ζεστό νερό 1 ποτήρι κρύο νερό 200 γραμμ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 10 φράουλες Εκτέλεση

Σε ένα μπολ διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου με τη σκόνη ζελέ με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως η σκόνη. Προσθέτουμε ένα ποτήρι κρύο νερό και ανακατεύουμε. Κόβουμε τις φράουλες σε κύβους και τις προσθέτουμε στο ζελέ. Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Μόλις το ζελέ είναι έτοιμο προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε τα υλικά με ένα ραβδομπλέντερ ή με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα Εκλογών 2019

Εκλογές 2019

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Mε χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου,  ξεκίνησε το πιο...
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Δωδεκάνησο...
Ανακοινώθηκαν οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...
Σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε το Πρωτοδικείο Ρόδου  οι σταυροί προτίμησης που έλαβαν...