Γιαουρτοζελέ φράουλα - του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

ΓΙΑΟΥΡΤΟΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ Υλικά 1 φακελάκι ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη 1 ποτήρι ζεστό νερό 1 ποτήρι κρύο νερό 200 γραμμ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 10 φράουλες Εκτέλεση

Σε ένα μπολ διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου με τη σκόνη ζελέ με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως η σκόνη. Προσθέτουμε ένα ποτήρι κρύο νερό και ανακατεύουμε. Κόβουμε τις φράουλες σε κύβους και τις προσθέτουμε στο ζελέ. Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Μόλις το ζελέ είναι έτοιμο προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε τα υλικά με ένα ραβδομπλέντερ ή με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, δεν ξεχάσαν την σημερινή επέτειο για τα 45 χρόνια απο την...
"Ανοίξαμε όλα τα μέτωπα κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού 37χρονου έπειτα από συμπλοκή 4...
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ε. Α. Υ. Ν. Δ. Αρ. Εγκρ....