Γιαουρτοζελέ φράουλα - του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

ΓΙΑΟΥΡΤΟΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ Υλικά 1 φακελάκι ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη 1 ποτήρι ζεστό νερό 1 ποτήρι κρύο νερό 200 γραμμ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 10 φράουλες Εκτέλεση

Σε ένα μπολ διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου με τη σκόνη ζελέ με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως η σκόνη. Προσθέτουμε ένα ποτήρι κρύο νερό και ανακατεύουμε. Κόβουμε τις φράουλες σε κύβους και τις προσθέτουμε στο ζελέ. Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Μόλις το ζελέ είναι έτοιμο προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε τα υλικά με ένα ραβδομπλέντερ ή με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...