Μίκα Ιατρίδη από την Κάσο: «Με την πολιτική της η κυβέρνηση οδηγεί τα νησιά μας σε ένα δεύτερο ολοκαύτωμα»

Στην Κάσο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη για την 189η Επέτειο του Ολοκαυτώματος του νησιού. Κατά την παραμονή της στο νησί, η Βουλευτής Δωδεκανήσου συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό, καθώς και στη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η Μίκα Ιατρίδη, επεσήμανε μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Λυπάμαι που θα το πω, αλλά η κυβέρνηση με την πολιτική της, οδηγεί την Κάσο και τα νησιά μας συνολικότερα, σε ένα δεύτερο ολοκαύτωμα.

Τα ακριτικά νησιά μας, ορίζουν την Ελλάδα, ορίζουν την πατρίδα. Είναι απαράδεκτο να δηλώνουν από τα Υπουργεία, ότι δεν γνωρίζουν τα προβλήματα. Δεν χρειάζονται λόγια, πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε πράξεις.

Πρέπει να σταματήσει η ερημοποίηση των νησιών μας και να εφαρμοστεί επιτέλους το άρθρο 101 για τη νησιωτικότητα. Δεν αρκεί, να υπάρχουν μόνο επιτροπές, που θα συζητούν για τη νησιωτικότητα. Χρειάζεται να δίνουν λύσεις στα προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά στα κενά στα σχολεία, τις ελλείψεις στην υγεία και τα άλλα προβλήματα που συζητήσαμε, θέλω να ξεκαθαρίσω, ότι, για εμάς δεν είναι ζήτημα αντιπολιτευτικής τακτικής. Αυτή είναι η πραγματικότητα, που οι νησιώτες βιώνουμε.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, κ. Δήμαρχε, είμαστε δίπλα σας, και έχουμε δείξει, ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με όλους, για την πρόοδο των νησιών μας και των κατοίκων τους».

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα Εκλογών 2019

Εκλογές 2019

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Mε χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου,  ξεκίνησε το πιο...
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Δωδεκάνησο...
Ανακοινώθηκαν οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...
Σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε το Πρωτοδικείο Ρόδου  οι σταυροί προτίμησης που έλαβαν...