Σε συνέχεια της αεροδιακομιδής του 59χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος του Φ/Γ “HEROIC” Ν.Π. 12030 στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου , γνωρίζεται ότι πρωινές ώρες σήμερα κατέπλευσε το εν λόγω πλοίο στο αγκυροβόλιο όρμου Καλών Λιμένων, προκειμένου να αποβιβάσει σορό 55χρονου αλλοδαπού μέλους πληρώματος με τη συνδρομή του Ρ/Κ “ΠΥΡΡΟΣ” Ν.Π. 2077.
Συγκεκριμένα ο 55χρονος αλλοδαπός ναυτικός και ο 59χρονος ημεδαπός ναυτικός κατόπιν προβλημάτων υγείας που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια του πλου, είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση στις καμπίνες τους , ώστε να εξεταστούν από ιατρικό προσωπικό κατά την άφιξη του εν λόγω πλοίου στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου. Κατόπιν των ανωτέρω ο προαναφερθείς αλλοδαπός ναυτικός εντοπίστηκε από τον πλοίαρχο του Φ/Γ πλοίου νεκρός στην καμπίνα του, ενώ το πλοίο έπλεε ανοικτά της Αιγύπτου με προορισμό τους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ηρακλείου. Το “HEROIC” παραμένει στο ανωτέρω σημείο, μέχρι να επιτραπεί ο απόπλους του από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν σε νεότερο Δελτίο Τύπου.




