Εκδήλωση της Τ.Ο. Ρόδου της ΚΝΕ

Βρισκόμαστε μπροστά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, τα εμπόδια και οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο λαός και οι νεολαία μπροστά σε αυτήν την κατάσταση είναι τεράστιες. Αφού η κυβέρνηση άφησε την νεολαία απροστάτευτοί χωρίς να πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο ούτε για την ασφάλεια ούτε για την μόρφωση της. Άλλωστε από τους παράγοντες που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων είναι οι τραγικές ελλείψεις σε υποδομές, εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία. Αντ’ αυτού η κυβέρνηση αύξησε τους μαθητές ανά τάξη, τους στοίβαξε στα ΜΜΜ, βάζοντας τους ίδιους σε κίνδυνο, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες τους.  
Πλέον η τηλεκπαίδευση είναι ξανά γεγονός βάζοντας νέα εμπόδια στην εκπαιδευτική διαδικασία των νέων, μιας και δεν εξασφαλίζεται η καθολική πρόσβαση των μαθητών και η πλατφόρμα παρουσιάζει δεκάδες προβλήματα. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στα Πανεπιστήμια, αφού η κυβέρνηση δεν πήρε κανένα από τα απαραίτητα μέτρα για το άνοιγμα τους, συνέχισε την εξ αποστάσεως παράδοση μαθημάτων, η οποία δεν μορφώνει ουσιαστικά για το αντικείμενο σπουδών, όπως καταγγέλλουν καθηγητές και φοιτητές.
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις η Τ.Ο. ΚΝΕ της Ρόδου σας καλεί όλους το Σάββατο στις 18:00 μέσω της πλατφόρμας Jitsi Meet σε σύσκεψη-συζήτηση με θέμα:
« ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην εποχή του COVID-19 ».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...