Πολύμνια Γαλανού: Οι πολίτες πρέπει να έρχονται στο νοσοκομείο αν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και να μην φοβούνται τον κορονοιό

Kαθησυχαστική εμφανίστηκε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου Πολύμνια Γαλανού σε σχέση με την πανδημία στην περιοχή μας τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε σχολαστικά να λαμβάνουμε τα μέτρα προφύλαξης. «Εμείς δεν είμαστε σαν την Βόρεια Ελλάδα αλλά θα πρέπει να προσέχουμε. Κανένα σύστημα υγείας όσο καλό και αν είναι δεν μπορεί να μας προστατεύσει αν πριν δεν προστατεύσουμε εμείς τους εαυτούς μας και τους γύρω μας».

Η κ. Γαλανού αναφερόμενη στον πρώτο θάνατο από covid-19 στο νοσοκομείο της Ρόδου, ανακοίνωσε ότι στο νοσοκομείο σήμερα νοσηλεύονται στη μονάδα κορονοιού δέκα άτομα. Τα χειρουργεία λειτουργούν κανονικά, λειτουργεί μια χειρουργική αίθουσα για τακτικά αλλά και έκτακτα περιστατικά και ζήτησε από τους πολίτες αν αντιμετωπίσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα να πηγαίνουν στο νοσοκομείο και να μην φοβούνται. «Δεν πρέπει οι πολίτες να παραμελήσουν την υγείας τους. Αν αντιμετωπίσουν κάποιο σοβαρό θέμα πρέπει χωρίς φόβο να απευθύνονται στο νοσοκομείο».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...