Συλλήψεις στη Ρόδο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Ρόδο-Την 14-07-2020 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 28 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Ρόδο-Την 14-07-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, 32χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο-Την 12-07-2020 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας ανήλικος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μαχαίρι με λάμα μήκους -13- εκατοστών και αεροβόλο πιστόλι.(επισυνάπτεται φωτογραφία)

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Ρόδο-Την 14-07-2020 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 59χρονος  ημεδαπός ο όποιος είχε τοποθετήσει-αναπτύξει σε τμήμα αιγιαλού ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...