Απονομή επάθλων στους μαθητές που διακρίθηκαν στην Ανακύκλωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι νικητές βραβεύονται, το περιβάλλον κερδίζει.  Στο Δημαρχείο Ρόδου η τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων στις «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές»

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι “Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Ρόδου”, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι μαθητές από τα 113 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Το μήνυμα για ανακύκλωση, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα σε 19 μεγάλους Δήμους, κάλεσμα και προτροπή σε μαθητές, δασκάλους και γονείς, για ένα καθαρότερο μέλλον. Ο Δήμος Ρόδου στήριξε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία και κινητοποίησε όλους τους πολίτες, ενθαρρύνοντας τη δυναμική συμμετοχή των μαθητών. Την Παρασκευή 7 Ιουνίου , στις 12.00 , στο Δημαρχείο του Δήμου Ρόδου, θα απονεμηθούν τα έπαθλα στους μαθητές από τα τρία σχολικά τμήματα που πρώτευσαν στο διαγωνισμό με την παρουσία των διακριθέντων μαθητών, εκπαιδευτικών, επισήμων καθώς και εκπροσώπων των εταιριών JUMBO, ΟΛΥΜΠΟΣ και ΜΥΘΟΣ οι οποίοι προσέφεραν τα έπαθλα.

Οι νικητές, τα τρία σχολικά τμήματα που πρώτευσαν στις «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές» του Δήμου Ρόδου και τα έπαθλα που προσφέρουν οι δωροθέτες είναι  1ο Δώρο – Έπαθλο: Ένα ποδήλατο, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη μεγαλύτερη συμμετοχή Τάξη Α΄, 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, με 20.265 συσκευασίες  2ο Δώρο – Έπαθλο: Ένα MP4 music player, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή Τμήμα ΣΤ2, 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλλυθίων, με 15.281 συσκευασίες  3ο Δώρο – Έπαθλο: Ένα MP3 music player, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή Τάξη Γ΄, Πρότυπου Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου (Ακαδημία), με 13.378 συσκευασίες

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς τους, που δίνουν το μήνυμα όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά ότι η ανακύκλωση οφείλει να γίνει “στάση ζωής” για ένα καλύτερο αύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Τύπου της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, τηλ.: 801 11 67 890, e-mail : press@antapodotiki.gr

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Οδηγίες προστασίας από αναπνευστική λοίμωξη από το νέο κοροναϊό. Τί είναι οι...
Νέος πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου είναι ο Παναγιώτης Εγγλέζος, ενα έμπειρο συνδικαλιστικό...
Ενα τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη απο το Διδυμότειχο που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο εγραψε και...
ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-Στον ακήρυχτο πόλεμο της ασφάλτου η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς...