Ρόδος: Εκδηλώσεις Νομικής Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων, Ανέργων & ΑμεΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδηλώσεις Νομικής Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής

Εργαζομένων, Ανέργων & ΑμεΑ

Ρόδος, 25 Νοεμβρίου 2019

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ / Περιφερειακό Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου σας προσκαλούν την Παρασκευή, στις 29/11/2019 στις ακόλουθες διοργανώσεις:

1. Νομικοί  του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, θα δίνουν απαντήσεις – είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο συνδικαλιστικών σωματείων - σε ερωτήματα που θα τίθενται για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα.

Ώρα διεξαγωγής: 12:00 – 16:00

2. Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής για ΑμεΑ, τις οικογένειές τους, καθώς και για εργαζόμενους σε κοινωνικούς φορείς με τα ακόλουθα θέματα: «Εργασία και Άτομα με Αναπηρία» και «Κοινωνική & αλληλέγγυα οικονομία -  Άτομα με Αναπηρία»

Ώρα διεξαγωγής: 12:00 – 17:00

  1. . Ομιλία – συζήτηση για την παρουσίαση του «νόμου 4635/2019 που αφορά τις νέες ρυθμίσεις για τις συλλογικές και τις ατομικές εργασιακές σχέσεις»

Ώρα διεξαγωγής: 19.00

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30, Ρόδος

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε: στο Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Δωδεκανήσου, Γ. Μαύρου 7, Ζέφυρος, Ρόδος, Τηλ. Επικοινωνίας: 22410 – 70408.

 

Η εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 5 «Λειτουργία των εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών, καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των περισσότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΠΑΠ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων, το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...