Η θεατρική παράσταση "Όρνιθες", στο θεατράκι του Λυκείου Σορωνής

Η θεατρική παράσταση "Όρνιθες" βασισμένη στην αρχαία κωμωδία του Αριστοφάνη, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Βίκυς Θεολόγη από το θεατρικό σύλλογο Δωδεκανήσου, σε διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με τη στήριξη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου 'Το Αμπερνάλλι' έρχεται στο θεατράκι του Λυκείου Σορωνής.
Μια διαδραστική κωμωδία για παιδιά και ενήλικες η οποία το Σεπτέμβρη ταξίδεψε στη Ρωσία, λαμβάνοντας μέρος στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου!

 

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου 'Το Αμπερνάλλι' σας καλεί να την παρακολουθήσετε, αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο θεατράκι του Λυκείου Σορωνής!!


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  

 

--

Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι"
www.ampernalli.gr
www.youtube.com/ampernalli
www.facebook.com/ampernalli
Fax: 22410-41170
e-mail:ampernalli@gmail.com 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...