Θρήνος στον Αρχάγγελο - Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στην παραλία Αφάντου

Tραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα βρήκε στην παραλιακή οδό Αφάντου ένας 25χρονος, κάτοικος Αρχαγγέλου με αποτέλεσμα αλλή μια φορά το χωριό να ντυθεί στα μαύρα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο 25χρονος, που οδηγούσε μοτοσυκλέτα με κατεύθυνση από τις πρώην εγκαταστάσεις της Φωνής της Αμερικής προς τ’ Αφάντου, στο ύψος του ξενοδοχείου Afandou Bay, εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Οι εικόνες που αντίκρισαν τόσο οι διασώστες όσο και οι άνδρες της Πυροσβεστικής Ρόδου, δεν περιγράφονται....Κρίμα και πάλι κρίμα για το παλικάρι που έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του και βύθισε την οικογένεια του σε βαρύ πένθος...Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αρχαγγέλου.
ΦΩΤΟ: Αφοί Σιέχ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...