Δύο επιπλέον ετήσιες υποτροφίες Δωδεκανήσιων φοιτητών απο τη «Δωδεκανησιακή Μέλισσα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Επιτροπή Ρόδου του Συλλόγου υποτροφιών «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στις 14:00, στο γραφείο της συμβολαιογράφου Ρόδου  και μέλους του Συλλόγου  κας Αγάπης Καλομοίρη-Χατζηδιάκου, έγινε η κλήρωση της Λαχειαγοράς με αντικείμενο έναν ζωγραφικό πίνακα, προσφορά του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, τέως νομάρχη Δωδεκανήσου και περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου,  τον οποίο  είχε προσφέρει  δωρεάν προς διάθεση μέσω Λαχειαγοράς, για την ενίσχυση  των υποτροφιών που χορηγεί ο Σύλλογος σε Δωδεκανήσιους φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κληρώθηκε ο Λαχνός αριθ. 0607 που είχε αγοράσει ο μαιευτήρας του ΓΝ Ρόδου κ. Χρήστος Κορατζάνης.

Η Επιτροπή οφείλει θερμές ευχαριστίες στον κ. Μαχαιρίδη γιατί δεν είναι η πρώτη ή η μοναδική φορά που κάνει με τόση γενναιοδωρία προσφορά έργων του, και που έχει συγκινήσει  τα μέλη της Μέλισσας, όντας ένας ξεχωριστός ταλαντούχος και  ευαίσθητος άνθρωπος, συνειδητός και ενεργός πολίτης του τόπου μας,  που βοηθά  αφιλοκερδώς φορείς κοινωνικής προσφοράς ένας από τους οποίους είναι και η «Δωδεκανησιακή Μέλισσα».

Η Επιτροπή ευχαριστεί επίσης όλη την κοινωνία της Ρόδου, των νησιών Καλύμνου,  Κω και της Αθήνας που ανταποκρίθηκε με πολλή προθυμία και αγόρασε λαχνούς που διανεμήθηκαν  και πωλήθηκαν από μέλη του  κεντρικού ΔΣ του Συλλόγου.

Τα έσοδα της Λαχειαγοράς,   αποτελούν  σημαντική ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών και   ανακούφιση των  οικογενειών των παιδιών μας που σπουδάζουν.  Με το ποσόν που συγκεντρώθηκε είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλύψουμε δύο επί πλέον ετήσιες υποτροφίες Δωδεκανήσιων φοιτητών πράγμα το οποίο δίνει δύναμη για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.  

  

            

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...