ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τις ιδεοληψίες και με όσους θέτουν εμπόδια στην επένδυση στο Γκολφ Αφάντου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    26 Ιουνίου 2019-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τις ιδεοληψίες και με όσους θέτουν εμπόδια στην επένδυση στο Γκολφ Αφάντου»

-Στ’ Αφάντου της Ρόδου περιόδευσε χθες ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Το κυρίαρχο θέμα που τέθηκε στις συζητήσεις του κ. Κόνσολα με τους πολίτες ήταν η υλοποίηση της επένδυσης στο γκολφ Αφάντου και η ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή.

«Tην  ανάπτυξη και τις νέες δουλειές τις δημιουργούν οι επενδύσεις.

Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί καρκινοβατούν επενδύσεις όπως του γκολφ στο Αφάντου της Ρόδου;

Πολύ απλά γιατί υπάρχει ένα Κράτος που θέτει εμπόδια σε αυτές τις επενδύσεις.

Ο δικός μας στόχος είναι προχωρήσουμε σε μια ριζική απλοποίηση και θέσπιση ρητών προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης μιας επένδυσης, στην ταχεία εκδίκαση των προσφυγών για επενδύσεις σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων.

Στις 7 Ιουλίου πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με ιδεοληψίες, που προκειμένου να σταματήσουν ή να τορπιλίσουν μια επένδυση, κηρύσσουν αρχαιολογικό χώρο μια τεράστια γεωγραφικά περιοχή για να μπλοκάρουν την επένδυση στο Αφάντου», τόνισε ο Μάνος Κόνσολας.

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε και σε μέτρα στήριξης της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας, όπως:

- Ριζική απλοποίηση και θέσπιση ρητών προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης. Θέσπιση ηλεκτρονικής υπογραφής για επιχειρήσεις.

- Ειδικά κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων με διπλασιασμό του χρόνου για συμψηφισμό ζημιών και δυνατότητα υπεραποσβέσεων για νέες επενδύσεις σε ποσοστό 200%.

- Ταχύτατη εκδίκαση των προσφυγών για επενδύσεις σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...