«Ρόδος: Σταυροδρόμι πολιτισμών και συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Ρόδος: Σταυροδρόμι πολιτισμών και συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

-Στο πλαίσιο συνεργασιών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου με άλλα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδος, σας κοινοποιούμε τις παρακάτω εκδηλώσεις και μαθητικές συναυλίες:

Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 12:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου: Μαθητική συναυλία σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης.

Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 12:00, στο Αμφιθέατρο του Σχολείου: Μαθητική συναυλία σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Αλίμου.

Πέμπτη 4 Απριλίου στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: Μαθητές και μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Ρόδου και Πειραιά, θα πραγματοποιήσουν συναυλία αφιερωμένη σε Έλληνες Συνθέτες του 20ου αιώνα ερμηνεύοντας έργα για πιάνο.

Παρασκευή 5 Απριλίου στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου:  Το Σμυρναίικο Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πειραιά ερμηνεύει παραδοσιακά τραγούδια και μελωδίες της Μ. Ασίας με  τη συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Χορού του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Σάββατο 6 Απριλίου στις  20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα ««ΚΡΗΤΗ– ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ– ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ : Παράλληλα Μουσικά Μονοπάτια», με τραγούδια που μας ταξιδεύουν πάνω από την ανατολική Μεσόγειο. Συμμετέχουν: Ορχηστρικά και φωνητικά σύνολα των Μουσικών σχολείων Ρόδου και Πειραιά, καθώς και η ορχήστρα και οι χορευτικές ομάδες της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου.

 

 

Εκ της Διευθύνσεως.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...