Ξέφρενο κέφι στο καρναβάλι της Κρητηνίας

ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΚΡΗΤΗΝΙΑ

-Κάτοικοι απ’ όλο το νησί, κάθε ηλικίας,  επισκέφθηκαν την Κρητηνία την  Κυριακή της Αποκριάς και διασκέδασαν με την καρδία τους!

Έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργάνωσε το παραδοσιακό καρναβάλι και κόσμος απ’ όλη τη Ρόδο βρέθηκε στην Κρητηνία για να διασκεδάσει.

Μικροί και μεγάλοι, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν, ήπιαν!

Για ακόμα μια φορά ξεχώριζε ο πλούσιος μπουφές με παραδοσιακές συνταγές που έφτιαξαν οι γυναίκες του χωριού και προσφέρονταν δωρεάν στον κόσμο. Συνδυάστηκε η αποκριά με την παράδοση, όπως πάντα κατορθώνει η Κρητηνία!  Ο κόσμος γεύτηκε τα παραδοσιακά κατιμέρια, τα γλυκά και τα ψωμιά. Εντυπωσιακός και φέτος ο χειροποίητος αποκριάτικος διάκοσμος!

Στο καρναβάλι βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος , ο περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος της περιφέρειας  Δημήτρης Τσοπανάκης, οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα παιδιά που ήρθαν στο Καρναβάλι διασκέδασαν με πολλές δράσεις και φυσικά με πολλά δώρα που προσφέρει ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού.

Την εκδήλωση κάλυψε το rodosreport.gr

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...