Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε σε εβδομαδιαίο περιοδικό το καθημερινό διαιτολόγιο της τους καλοκαιρινούς μήνες. Κλέψε ιδέες από τη δίαιτα της λαμπερής παρουσιάστριας και χάσε βάρος. To πρωινό της Ελένης: Στις 07:00 το πρωί, τρώει ένα τοστ με γαλοπούλα, και τυρί χαμηλών λιπαρών, ή δυο φρυγανιές με μέλι, με τη συνοδεία καφέ ή άπαχου γάλατος. Μεσημεριανό: Λαδερό (2 φορές την εβδομάδα), με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών είτε ψάρι/ψαρόσουπα με μαύρο ψωμί (2 φορές τη βδομάδα), είτε όσπρια (φακές).
Δυο φορές τη βδομάδα, το μεσημεριανό της Ελένης περιλαμβάνει μόνο σαλάτα με ψωμί ολικής άλεσης.
Σνακ δεκατιανό ή απογευματινό: Η παρουσιάστρια επιλέγει ανάμεσα σε:
-γιαούρτι, -τυρί κότατζ, -φρούτο, -μπάρα δημητριακών, -ωμά λαχανικά (καρότα), -μια μπάρα μαύρη σοκολάτα, -φρουτοσαλάτα, ή -ένα ζελέ φρούτων.
Βραδινό: Μπριζόλα ή μικρό μπολάκι ριζότο ή φιλέτο ψάρι, ή κοτόπουλο στη σχάρα.