Ζελέ με στραγγιστό γιαούρτι - Του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

Ζελέ με στραγγιστό

Θερμίδες: 50 Μερίδες: 10 Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 5 ώρες

Περιγραφή: Υλικά

2 ζελέ φρούτων 2 στραγγιστά γιαούρτια 0% 1/2 φλιτζάνι φρούτα κομμένα

Εκτέλεση

1. Ετοιμάζετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. 2. Το αφήνετε λίγο να κρυώσει όχι να πήξει και ανακατεύετε σιγά σιγά με το στραγγιστό γιαούρτι και τα φρούτα. 3. Το βάζετε σε μια φόρμα ή ταψί και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει για 5 ώρες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...