1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τις "Μαμάδες της Ρόδου" για τον Μιχάλη Σείτη

Δελτίο Τύπου-Tην Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΡ, με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ροδινιού η χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου "Μαμάδες…

Σύνταξη Verena27 Δεκεμβρίου 2014 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Δελτίο Τύπου-Tην Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΡ,  με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ροδινιού η χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου "Μαμάδες στη Ρόδο".  Η μέρα αυτή ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους να διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, επιτραπέζια παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, χορό (zumba κ.ά.), ευχές με τον Άη Βασίλη, facepainting, γυαλιστερά γιορτινά κοτσιδοχτενίσματα , παιχνίδι με αγαπημένους ήρωες και φυσικά, τον Άι Βασίλη και τις εκπλήξεις του!
Η γιορτή ξεκίνησε με την παιδική ομάδα θεάτρου ΑΝΕΜΗ  της Μαρίας Μανιώτη, που παρουσίασε τα παραμύθια "Ξεχασμένοι παιχνιδοθησαυροί" και "Σκανδαλιάρικα νανοκαλικαντζαροχριστούγεννα"! Οι μικροί συγγραφείς-ηθοποιοί, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες και το συντονισμό της Μαρίας Μανιώτη, μας εντυπωσίασαν και μας συγκίνησαν.
Οι δράσεις του συλλόγου στηρίζονται πάντα στην εθελοντική εργασία μαμάδων και όχι μόνο. Τη φετινή διοργάνωση στήριξαν εθελοντές από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού, το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, το Σύλλογο Φίλων Χορού και, όπως πάντα, οι εθελόντριες του "Μαμάδες στη Ρόδο group" στο facebook.
Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν, όπως κάθε φορά, φιλανθρωπικός και η προσέλευση του κόσμου ενθουσιώδης.  Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια της εισόδου και μέρος των εσόδων του bazaar, προσφέρθηκαν ήδη στο ροδίτη αθλητή Μιχάλη Σεΐτη, ως έμπρακτη υποστήριξη στην προσπάθειά του να λάβει μέρος στους παραολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016!
Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε bazaar με παραδοσιακά, σπιτικά προϊόντα, προσφορά των μελών μας. Στον ίδιο χώρο συγκεντρώσαμε καπάκια ανακύκλωσης για την ενίσχυση της προσπάθειας του Παναγιώτη να αποκτήσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο θα βελτιώσει την καθημερινότητά του.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να αναφερθούμε ιδιαιτέρως στους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, οι οποίοι έχουν συνδράμει σημαντικά στην προσπάθειά μας και τους απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες. Ευχαριστούμε θερμά τον παιδότοπο Family Fun Center στο Φαληράκι για την πολύπλευρη και συνεχή στήριξή του, και τις επιχειρήσεις του νησιού μας: Παιδότοπος Family Fun Center, Πάνος  Νικολάου (ηχητική κάλυψη) , Ιαλυσομονωτική Μόσχοβα Μαρία, Z Dance n' Fitness-Instructor William, C-MarSO Nail Company Τσούλου Ειρήνη, Εμμανουήλ  Κοκιαντώνης , Ψελλάκης Γιώργος , Αφοι Κάτρη  Ο.Ε. Αεριούχα ποτά ,Οινοποιία Τατάκης, Αλευρόμυλοι Διμυλιάς, Αρτοδημιουργίες Ρόδου Νικολή, Βιβλιοπωλείο  Multi Shop Tσέλιος, Βιβλιοπωλείο  Μιχάλης  Μακρής, Είδη συσκευασίας Κλαδάς Δημήτρης, Ιωάννης Πάππου Α.Ε., Supermarket Σπανός,  Ballolino, Φρούτα Λαχανικά Αλαφάκη Ζωή, Αφροδίτη/ Μοσχάκη Μαρία & Σια Ο.Ε., Κ.Παλιούρης  & Υιοί  Ε.Τ.Ξ.Ε. Α.Ε. Εξοπλισμοί Ξενοδοχείων, Βιοτεχνία ξηρών καρπών Μ&Γ Τζωρτζής  Ο.Ε.,  Φαρμακείο Νίκος  Βερβέρης,  Παυλίδης  Ματθαίος  & Σία  Ε.Ε. (Εμπόριο Φρούτων), Γανωτάκης  Α.Τ.Ε.Β.Ε.
Τέλος, ο σύλλογός μας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Ρόδου για την παραχώρηση του χώρου του Ροδινιού. Στηριζόμαστε στη βοήθεια όλων για να οργανώνουμε δράσεις ποιότητας για τις μητέρες και τα παιδιά της Ρόδου και να βοηθάμε συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.