Μαζικοί εμβολιασμοί στο Λιμενικό και την ΕΛΑΣ απο την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε μαζικούς εμβολιασμούς του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας πρόκειται να προβεί η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μετά από συνεννόηση με την Διοίκηση και τους άντρες του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας .
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας ανταποκρίθηκε στο πάγιο αίτημα των αντρών των σωμάτων ασφαλείας οι οποίοι λόγω της φύσεως του επαγγέλματος τους εκτίθενται  σε διαρκής υγειονομικούς κινδύνους .
Επίσης τους παραδόθηκε υγειονομικό υλικό γάντια-μάσκες-φορητά ψυγεία –παγοκύστες και άλλο υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας τους.
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματα των σωμάτων ασφαλείας.  


                                                                       Δ/νση Δημόσιας Υγείας

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...