Παρουσιάσεις βιβλίων Κασιωτών Συγγραφέων στη Κάσο

ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΣΙΩΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ»-Δύο παρουσιάσεις βιβλίων ισάριθμων αξιόλογων Κασιωτών συγγραφέων έγιναν στην Κάσο το διήμερο 21&22 Αυγούστου. Οι εκδηλώσεις έγιναν με την συνεργασία της Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου (Επαρχείο) και τον Δήμο Κασίων (ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.Κ)      
Συγκεκριμένα:
 -Την Πέμπτη 21 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του γυμνασίου και λυκείου Κάσου παρουσιάστηκε το βιβλίο ‘’ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ’’ του Μ.Δ.Κομνηνού. Ενα βιβλίο περιηγητικού χαρακτήρα που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαξεβανίδης. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η  Φανή  Παρλή, ενώ παράλληλα έγινε προβολή slides από τον συγγραφέα.
  -Την επομένη στον ίδιο χώρο έγινε η παρουσίαση του έργου του +π.Ζαχαρία Χαλκιάδη, την έκδοση (φωτογραφική αναπαραγωγή) συγχρηματοδότησαν η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου / Τμήμα Πολιτισμού, η Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου και ο Δήμος Κασίων. Την παρουσίαση έκανε ο καθηγητής Θεολογίας του Παν/μίου Αθηνών Μανώλης Π. Περσελής. χαιρετισμούς απεύθυναν ο Επαρχος Καρπάθου-Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο Δήμαρχος Κασίων Δημήτρης Ερωτόκριτος και εκ’μέρους της οικογένειας Ζ. Χαλκιάδη , η κόρη του Ελένη Χαλκιάδη Βαξεβανίδη , η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές.
        Τις δύο παραπάνω εκδηλώσεις παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ενώ στους παραβρισκόμενους διατέθηκαν αντίτυπα των δύο έργων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...