1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Κλειστά τρία σημεία στη Δ.Ε. Αρχαγγέλου λόγω κακοκαιρίαςΝεα Δωδεκανησου Από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση: Η γυναικεία υγεία στο προσκήνιο με τη συμμετοχή της ιατρικής κοινότητας της ΡόδουΠαραπολιτικη Όλα τα κανάλια στη Ρόδο για την συνέντευξη Κολιάδη και το δημοτικό συμβούλιο...Νεα Δωδεκανησου «Συνέδριο Ψηφιακής Λαογραφίας 2.0»Περιφερεια Ν.Αιγαιο Γιώργος Χατζημάρκος: Το Νότιο Αιγαίο στην ΑνατολήΝεα Δωδεκανησου Κώστας Χρυσοχοίδης: Η Ρόδος δεν είναι λάφυρο κανενός - Δικαιούμαστε όλη την αλήθεια και την απόδοση ευθυνών, όσο ψηλά κι αν φτάνουνΝεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Wine Tasting Day Rhodes 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Wine Tasting Day Rhodes 2023 «Μια μοναδική οινική εμπειρία με περισσότερα από 60 οινοποιεία και 350 ετικέτες κρασιών» Η εταιρία ΜΑΚΕΣΤΑΣ Wine & Spirits και η κάβα VINTAGE διοργανώνουν…

Σύνταξη Verena20 Φεβρουαρίου 2023 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Wine Tasting Day Rhodes 2023
 

«Μια μοναδική οινική εμπειρία με περισσότερα από 60 οινοποιεία και 350 ετικέτες κρασιών»

Η εταιρία ΜΑΚΕΣΤΑΣ Wine & Spirits και η κάβα VINTAGE διοργανώνουν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, Ημέρα Οινογνωσίας για επαγγελματίες αλλά και το οινόφιλο κοινό.

Για πρώτη φορά φιλοξενούνται στη Ρόδο περισσότερα από 60 οινοποιεία και 350 ετικέτες προσεκτικά επιλεγμένων κρασιών, αναδεικνύοντας κρασιά και περιοχές με εξαιρετική ποιότητα, γεύση και μαγευτική ιστορία.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναρπαστική οινική εμπειρία, τη δυνατότητα να γνωρίσουν μερικούς από τους καλυτέρους αμπελώνες από την εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά και να συζητήσουν για τα στάδια παραγωγής του κρασιού.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ ο  χώρος  του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, αναμένεται να πλημμυρήσει από μεθυστικά αρώματα και γεύσεις που θα αναδυθούν μέσα από κάθε ποικιλία κρασιού.

Μια μοναδική συνάντηση για τους φίλους του κρασιού με πάνω από 9 ώρες οινικής απόλαυσης με την εγγύηση υψηλής ποιότητας της εταιρίας ΜΑΚΕΣΤΑΣ Wine & Spirits, η οποία έχει μια μακρόχρονη ιστορία στην εισαγωγή και εμπορία τροφίμων και ποτών στην αγορά της Δωδεκανήσου από το 1972.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.