1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Τρεις συλλήψεις για ποτό σε ανήλικο παιδί το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου για πρώτες βοήθειες

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τριών ατόμων, για περιστατικό που αφορά τη θέσει σε κίνδυνο της υγείας ανηλίκου. Το…

Σύνταξη Verena25 Μαΐου 2026 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τριών ατόμων, για περιστατικό που αφορά τη θέσει σε κίνδυνο της υγείας ανηλίκου.

Το Χρονικό της Υπόθεσης

Τις βραδινές ώρες της 23ης Μαΐου 2026, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών, ηλικίας 34 και 59 ετών, καθώς και μίας 52χρονης ημεδαπής, ιδιοκτήτριας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, εντός του συγκεκριμένου καταστήματος επετράπη η διάθεση και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από ανήλικο. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είχε ως αποτέλεσμα την άμεση διακομιδή του ανηλίκου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι Κατηγορίες

  • Έκθεση ανηλίκου: Η κατηγορία βαρύνει τους δύο αλλοδαπούς (ηλικίας 34 και 59 ετών), οι οποίοι είχαν την ευθύνη της επίβλεψης του ανηλίκου.
  • Παράνομη διάθεση αλκοόλ σε ανήλικο: Η κατηγορία αφορά την 52χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, για παράβαση των διατάξεων που απαγορεύουν ρητά τη σερβίρισμα οινοπνευματωδών ποτών σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω.

ΠΗΓΗ: topfm1024.gr

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.