1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Θετικά τα μηνύματα από τη μεγάλη έκθεση τουρισμού ΙΜΤΜ στο Ισραήλ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Θετικά τα μηνύματα από τη μεγάλη έκθεση τουρισμού ΙΜΤΜ στο Ισραήλ - Για ακόμα μία φορά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου «ταξίδεψε» τα νησιά μας στη διεθνή αγορά, μέσα από το περίπτερο που…

Σύνταξη Verena21 Φεβρουαρίου 2023 · Ανάγνωση 3′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θετικά τα μηνύματα από τη μεγάλη έκθεση τουρισμού ΙΜΤΜ στο Ισραήλ

- Για ακόμα μία φορά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου «ταξίδεψε» τα νησιά μας στη διεθνή αγορά, μέσα από το περίπτερο που είχε στη μεγάλη έκθεση τουρισμού IMTM (International Mediterranean Tourism Market), στο Τελ Αβίβ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου προέκυψε μετά από αιτήματα των παραγωγικών του κλάδων όπως εμπορικών συλλόγων και του συλλόγου εστιατόρων μιας και είναι γεγονός ότι οι Ισραηλινοί τουριστικοί επισκέπτες ενισχύουν την εμπορική αγορά.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με έμφαση στο τρίπτυχο «sailing, yachting και water sports», το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου πρόβαλε τα νησιά μας ως ιδανικό τουριστικό προορισμό και ενημέρωσε τους επισκέπτες της έκθεσης για τις ομορφιές και την ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει το κάθε νησί.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος του Δήμου Κω κ. Σέβη Βλάχου με την οποία υπήρξε μια εξαιρετική συνεργασία και δόθηκε η δυνατότητα να προγραμματιστούν σημαντικές δράσεις που αφορούν όλα τα νησιά του νομού μας.  

Επίσης συμμετείχαν επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου που επισκέφθηκαν την έκθεση και είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις και να συζητήσουν δυνατότητες συνεργασίας με επιχειρήσεις τόσο από το Ισραήλ όσο και από άλλες χώρες  που συμμετείχαν στην έκθεση.

Την παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ενίσχυσε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, το οποίο δημιούργησε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα παρουσιάζοντας έναν από τους πολλούς τρόπους που έχουν οι επισκέπτες να διασκεδάσουν στα νησιά μας.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου εκπροσώπησαν ο κ. Αντώνογλου Γεώργιος - Αντιπρόεδρος, η κα Σπανού Φαίδρα - Γενική Γραμματέας και ο κος Κλούβας Ιωάννης – πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου πραγματοποίησαν συναντήσεις με εκπροσώπους του Ελληνο-Ισραηλινού και του Ισραηλινο-Ελληνικού Επιμελητηρίου καθώς και ιδιωτικούς επιχειρηματικούς φορείς με τους οποίου συζητήθηκαν  οι προοπτικές για περαιτέρω εμπορικές συνεργασίες.

Στο πλαίσιο της αποστολής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Μακαριότατο Πατριάρχη  Θεόφιλο Γ’ συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις των δύο χωρών καθώς και ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, κυρίως σε κοινωνικούς τομείς που θα ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο που διαμένει στο Ισραήλ.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην έκθεση και με την παρουσία τους ανέδειξαν όλες τις αξίες του Νομού μας καθώς και τον συμπατριώτη κ. Γαβριήλ Χαρίτο - Μέλος της ELIAPEP και λέκτορα στα Πανεπιστήμια Ben-Curion, Πάντειο και Nicosia, ο οποίος συνέβαλε στις σημαντικές συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και αφιέρωσε χρόνο με την παρουσία του σε αυτές.

Η Ελλάδα και το Ισραήλ είναι δύο χώρες που μοιράζονται την ίδια ιστορία και κουλτούρα και ανάμεσά τους έχει εδραιωθεί  σημαντική  συνεργασία σε πολλούς τομείς. Ειδικά στον κλάδο του τουρισμού, έγινε ακόμα μία φορά αντιληπτή η αγάπη των Ισραηλινών για την Ελλάδα και η τάση να επισκέπτονται τα νησιά μας. Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην έκθεση ΙΜΤΜ ενδυνάμωσε την τάση αυτή,  γεγονός που ήταν και το ζητούμενο.  

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.