1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Τάκης Πότσος για ιδιωτική μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο: Η δουλειά στο μάστορη!!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΠΟΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ - Η δουλειά στο μάστορη!!!! Την ίδια ώρα που η προσοχή –τεχνηέντως ή μη- είναι στραμμένη στο άρθρο…

Σύνταξη Verena14 Μαΐου 2020 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΠΟΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ  ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ

- Η δουλειά στο μάστορη!!!!

Την ίδια ώρα που η προσοχή –τεχνηέντως ή μη- είναι στραμμένη στο άρθρο 93 και ποιος έχει το λόγο για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων οι δήμοι ή η περιφέρεια , αποδεικνύεται ότι η δουλειά είναι στο μάστορη!!!

Με εγκεκριμένες περιβαλλοντικές μελέτες στο χέρι,  έρχονται φυτευτοί  από τη πίσω πόρτα οι επενδυτές  για να στήσουν την επιχείρησή τους εκμεταλλευόμενοι προς όφελός τους τη διαχείριση των αποβλήτων στη Ρόδο, από τα οποία θα παράγεται βιοαέριο για τη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο μάστορης είναι η επίσημη πολιτική γραμμή της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων, που εδώ και χρόνια προωθούν την αξιοποίηση από επιχειρηματικούς ομίλους της βιομάζας για επενδύσεις στο τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, το κόστος της οποίας πληρώνει πανάκριβα ο λαός.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Εκφράζουμε για άλλη μια φορά την αντίθεσή μας στην εμπορευματοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων , την αντίθεσή μας στη μετατόπιση των βαρών στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, όπως το χαράτσι ταφής και το "πληρώνω όσο πετάω", την αντίθεσή μας στην ιδιωτικοποίηση, στις ΣΔΙΤ και στις συμβάσεις παραχώρησης.

Η ουσιαστική και ριζική διαχείριση του προβλήματος των απορριμμάτων και αποβλήτων για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σημαίνει διαχείριση με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών. Σημαίνει την ικανοποίηση ενός συνδυασμού κριτηρίων, το σεβασμό στο περιβάλλον, στη δημόσια υγεία, στους φυσικούς πόρους, στο λαϊκό εισόδημα, στα δικαιώματα, την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στον κλάδο. Η πρόταση αυτή μπορεί να γίνει εφικτή μόνο στο πλαίσιο ενός άλλου, ριζικά διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης, με εργατική εξουσία. Ο επιστημονικός κεντρικός σχεδιασμός, ο ενιαίος κρατικός φορέας κατασκευών, που θα υλοποιεί φιλολαϊκά έργα, η κοινωνική κρατική ιδιοκτησία στα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής, η κρατική ιδιοκτησία στη γη και στις τεχνικές υποδομές, ο εργατικός - λαϊκός έλεγχος μπορούν να αξιοποιήσουν τις επιστημονικές γνώσεις και τις τεχνικές που υπάρχουν και γι' αυτόν τον τομέα, με στόχο την υγεία και την προστασία του λαού και του περιβάλλοντος.

Ρόδος 14/05/2020

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.