1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου για τον «ΕΓΚΕΛΑΔΟ 2»

Συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου για τον «ΕΓΚΕΛΑΔΟ 2» Με αφορμή την υποβολή του επιχειρησιακού σχεδίου εκτάκτων αναγκών για την…

Σύνταξη Verena21 Φεβρουαρίου 2025 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου για τον «ΕΓΚΕΛΑΔΟ 2»

Με αφορμή την υποβολή του επιχειρησιακού σχεδίου εκτάκτων αναγκών για την αντιμετώπιση σεισμικών φαινομένων «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2» και με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και την ετοιμότητα απέναντι σε φυσικά φαινόμενα, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, η συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου, υπό τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Θωμάτο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των αρμόδιων φορέων, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, η Τροχαία, το Λιμεναρχείο, οι Ένοπλες Δυνάμεις, το ΕΚΑΒ, η Διεύθυνση Δασών, ενώ τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Ευστρατίου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα σχετικά με την πρόληψη και τη διαχείριση των συνεπειών ενός σεισμού.

Οι εκπρόσωποι των φορέων παρουσίασαν τα επιχειρησιακά τους σχέδια, δίνοντας έμφαση στον συντονισμό, στη διάθεση των δυνάμεών τους και στη συνεργασία για την καλύτερη αντιμετώπιση πιθανών έκτακτων καταστάσεων.

Μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών και προτάσεων, τέθηκαν οι βάσεις για ακόμα πιο αποτελεσματική δράση στο μέλλον.

Το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου παραμένει σε διαρκή εγρήγορση, ενισχύοντας τη θωράκιση του νησιού απέναντι σε φυσικούς κινδύνους και διασφαλίζοντας την προστασία των κατοίκων και των επισκεπτών.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.