1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Σύνδεσμος Αγάπης: Με λαμπρότητα ο εορτασμός των 60 χρόνων το Σάββατο 22 Νοεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με λαμπρότητα ο εορτασμός των 60 χρόνων το Σάββατο 22 Νοεμβρίου Ο «Σύνδεσμος Αγάπης» συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια ζωής και δράσης, 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο νησί της Ρόδου κοντά…

Σύνταξη Verena20 Νοεμβρίου 2025 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των 60 χρόνων

το Σάββατο 22 Νοεμβρίου

Ο «Σύνδεσμος Αγάπης» συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια ζωής και δράσης, 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο νησί της Ρόδου κοντά στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, αλληλέγγυος πάντα σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, στα Δωδεκάνησα, στην Ελλάδα, όπου γης.

Για τον λόγο αυτό ο σύλλογος διοργανώνει με κάθε λαμπρότητα εκδήλωση εορτασμού της επετείου, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025 στις 6:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Acandia» (Ηρώων Πολυτεχνείου 6).

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Δρ. Νικόλαος Τσιρέβελος, μέλος του εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού του τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ, με θέμα «Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Σύνδεσμος Αγάπης μεταξύ Θεού και ανθρώπων»

Χαιρετισμό για τον εορτασμό θα απευθύνει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Για τα «60 χρόνια Σύνδεσμος Αγάπης», ιστορική αναδρομή σε σκοπούς, πρόσωπα και δράσεις θα κάνει με ομιλία της η πρόεδρος του συλλόγου Ειρήνη Γιαλλουράκη Καρακατσάνη ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο γραμματέας, Ευστάθιος Φαρμακίδης.

Σημαντική η ομιλία

«Μαγνήτης» στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η παρουσία ενός αξιόλογου ανθρώπου με πλούσιο βιογραφικό που δίδαξε στο παρελθόν ως καθηγητής Θεολογίας στα Σχολεία του νησιού μας, και ο οποίος υπήρξε μαθητής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου.

Ο Νικόλαος Τσιρέβελος είναι Δρ. Θεολογίας και μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ, με γνωστικό αντικείμενο «Ιεραποστολική, Διαπολιτισμική Χριστιανική Μαρτυρία και Επικοινωνία». Έχει διδάξει στα Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης των Πανεπιστημίων Δυτικής Μακεδονίας (2021-2024), Θεσσαλίας (2020-2023) και Αιγαίου (2020-21).

 Είναι Επισκέπτης Καθηγητής στο Τμήμα «Θεολογίας και Πολιτισμού» του Κολεγιακού Πανεπιστημίου Logos στα Τίρανα (2019-σήμερα) και στο Πανεπιστήμιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Κονγκό (2019-σήμερα).

 Εργάστηκε ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μελέτες του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους.

 Έχει συγγράψει 7 μονογραφίες, έλαβε μέρος ως εισηγητής σε διεθνή και πανελλήνια επιστημονικά συνέδρια. Συνεργάζεται με τα περιοδικά «Δωδεκάνησος», επίσημο δελτίο των εν Δωδεκανήσω Επαρχιών του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και «Πάντα τα Έθνη» της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Υπήρξε μέλος της επιτροπής για τα Προγράμματα Σπουδών Θρησκευτικής Εκπαίδευσης για το Λύκειο (2021-23) και είναι Επιμορφωτής Α΄ σε επιμορφωτικά προγράμματα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και διαφόρων Πανεπιστημίων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Ομιλητική Επικοινωνία, την Ιεραποστολική Χριστιανική Μαρτυρία και τη Διαπολιτισμική Θρησκευτική Εκπαίδευση.

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Η  Πρόεδρος                                                                      Ο Γραμματέα

Ειρήνη Γιαλλουράκη - Καρακατσάνη                                   Ευστάθιος Φαρμακίδης

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.