1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Συνάντηση ΤΕΕ Δωδεκανήσου με τον αντιδήμαρχο Ρόδου Κακούλη Γιώργο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνάντηση ΤΕΕ Δωδεκανήσου με τον αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Κακούλη Γιώργο Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δωδεκανήσου έλαβε χώρα συνάντηση με τον…

Σύνταξη Verena28 Σεπτεμβρίου 2014 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνάντηση  ΤΕΕ Δωδεκανήσου  με τον αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Κακούλη Γιώργο
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δωδεκανήσου έλαβε χώρα συνάντηση με τον κ. Κακούλη Γεώργιο, αντιδήμαρχο του Δήμου Ρόδου με την παρουσία εκπροσώπων του ΔΣ της ΕΜΔΥΔΑΣ Δωδεκανήσου και κλαδικών συλλόγων μηχανικών. Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του κ. Κακούλη στο Δήμο Ρόδου, καθώς και προτάσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών που εποπτεύονται από τον ίδιο (Υπηρεσία Δόμησης, Δ/νση Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Δ/νση Μεσαιωνικής Πόλης).

Η συνάντηση έγινε σε πνεύμα καλής συνεργασίας, αμοιβαίας κατανόησης των προβλημάτων και εκφράστηκε από όλους η επιθυμία για την ανάπτυξη μίας σταθερής και εποικοδομητικής επικοινωνίας για τη συνέχεια.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα ακόλουθα:
-Η ανάγκη για την εκπόνηση μελετών που αφορούν στον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό του νησιού
-Τρόποι βελτίωσης της εικόνας, των υποδομών και της λειτουργίας της Μεσαιωνικής Πόλης
-Η ανάγκη για την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών και τη λειτουργικότητα του κτιρίου στο παλαιό νοσοκομείο Ρόδου που θα στεγάσει τις Τεχνικές και Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου.
-Προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου με γνώμονα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των μηχανικών-πολιτών, τη διαφάνεια και την ισότιμη αντιμετώπιση των συναδέλφων.
-Η συνεργασία στην υλοποίηση δράσεων επιμόρφωσης μηχανικών, καθώς και σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος Δήμου-ΤΕΕ.
-Η οργάνωση του αρχείου της Υπηρεσίας Δόμησης.
-Η νομική υποστήριξη των συναδέλφων δημοσίων υπαλλήλων εκ μέρους του Δήμου στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων τους, καθώς και προτάσεις βελτίωσης των συνθηκών εργασίας τους.
-Η ανάγκη για την ολοκλήρωση των μελετών για την αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου
Τέλος, συμφωνήθηκε να υπάρχει τακτική επικοινωνία προκειμένου να παρακολουθείται η πρόοδος των τεθέντων θεμάτων.

Για τη Δ.Ε. του ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου,
Ιάκωβος Γρύλλης
 Πρόεδρος

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.