1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Σωματειο ξενοδοχουπαλλήλων Ρόδου: «9 Νοεμβρίου ώρα 11:00 συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση του ΕΚΡ για την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «9 Νοεμβρίου ώρα 11:00 συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση του ΕΚΡ για την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ » Τα τελευταία δυο χρόνια οι εργαζόμενοι γενικά αλλα ιδιαίτερα οι εποχιακά εργαζόμενοι…

Σύνταξη Verena2 Νοεμβρίου 2022 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- «9 Νοεμβρίου ώρα 11:00 συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση του ΕΚΡ για την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ »

     Τα τελευταία δυο χρόνια οι εργαζόμενοι γενικά αλλα ιδιαίτερα οι εποχιακά εργαζόμενοι στον τουρισμό και επισητισμο βιωσαν οικονομικά πρωτογνωρές καταστάσεις εξαιτίας της πανδημία Covid-19. Φέτος, πριν καλα καλα καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους, ερχοναι αντιμέτωποι με μια νεα κρίση λόγο της ραγδαίας αύξησης του ενεργειακού κόστους αλλα και της εκτίναξης των τιμών στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης. 

   Η Κυβέρνηση είναι απαραίτητο να πάρει άμεσα αποφάσεις ώστε να μπορεσει ο κόσμος να επιβιώσει.  Για όλα τα παραπάνω το Σωματειο ξενοδοχουπαλλήλων Ρόδου αποφάσισε να στηριξει την 24ωρη Πανελλαδικη απεργια που προκυρηχθηκε από την ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και να συμμετέχει στην απεργιακη συγκέντρωση που θα πραγματοποιησει το Εργατικο Κέντρο Ρόδου (ΕΚΡ) στις 11:00 πμ στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.  

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Τωρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι απαραίτητο ξενοδοχουπάλληλοι και εργαζόμενους κάθε κλάδου να ενωσουν τις φωνες τους και να δωσουν ένα ηχηρο μυνημα για :

  • Επιδότηση όλων των εποχιακά εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, κατάργηση του πλαφόν στην επιδότηση τους και επαναφορά  του χρόνου επιδότησης στα προ μνημονίων επίπεδα.
  • Επαναφορά της απονομής του ΕΦΑΠΑΞ στην 20ετία
  • Κήρυξη υποχρεωτικότητας στην νέα Τοπική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων νησου Ρόδου 2022-2025
  • Καθολική ισχύ των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε όλους τους κλάδους και υπογραφή κλαδικών συμβάσεων για την εξασφάληση των εργαζομένων .
  • Αύξηση του κατώτατου μισθού
  • Επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στην περιοχή και κατάργηση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα
  • Πλαφόν στις τιμές ενεργειας και στα ειδων πρωτης αναγκης
  • Απαγορευση διακοπής ρεύματος τους δύσκολους μήνες του χειμώνα και
  •  Επιδότηση ενοικίου.

   Το Σωματειο ξενοδοχουπαλλήλων Ρόδου καλέι όλους τους συναδελφους την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 πμ να δωσουν βροντερό παρόν στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στην απεργιακη συγκεντρωση του ΕΚΡ για τα προβληματά του κλάδου, την ακριβεια και την αναδειξη του σοβαρού ζητήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Ρόδος,2 Νοεμβρίου 2022

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.