1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Ρόδος: Δράση ανθρωπιάς στην μνήμη της Φώφης Γεννηματά

Στις 25 Οκτωβρίου 2021, η Ελλάδα αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά, μια γυναίκα με καταγωγή από τη Δωδεκάνησο, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον αγώνα για τη δημοκρατία, την υγεία και την αλληλεγγύη.…

Σύνταξη Verena25 Οκτωβρίου 2024 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση
Στις 25 Οκτωβρίου 2021, η Ελλάδα αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά, μια γυναίκα με καταγωγή από τη Δωδεκάνησο, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον αγώνα για τη δημοκρατία, την υγεία και την αλληλεγγύη. Στη μνήμη της, εμείς οι Αιμοδότες και δημοκρατικά σκεπτόμενοι άνθρωποι, οι συναγωνιστές και πολιτικοί της φίλοι από το ΠΑΣΟΚ θα συγκεντρωθούμε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, από τις 9:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ., στον πεζόδρομο του Ακταίον στη Ρόδο, για να τιμήσουμε την παρακαταθήκη της με μια δράση ανθρωπιάς: τη συλλογή δοτών μυελού των οστών.
Η δωρεά μυελού των οστών μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές αιματολογικές και καρκινικές παθήσεις, όπως η λευχαιμία, το λέμφωμα, και άλλες μορφές καρκίνου. Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι μακρύς και επίπονος, και η συλλογή μυελού των οστών αποτελεί για πολλούς ανθρώπους την τελευταία και μοναδική ελπίδα για θεραπεία. Η διαδικασία της δωρεάς είναι απλή, αλλά η σημασία της είναι ανυπολόγιστη, καθώς ένας και μόνο δότης μπορεί να χαρίσει ζωή και να δώσει την ευκαιρία σε έναν ασθενή να παλέψει ξανά.
Η Φώφη Γεννηματά γνώριζε προσωπικά τον αγώνα αυτό ενάντια στον καρκίνο και με τη ζωή της έδωσε παράδειγμα θάρρους και προσφοράς και γι’ αυτό τιμούμε τη μνήμη της προσφέροντας στον συνάνθρωπο, όπως εκείνη πραγματικά θα ήθελε.
Με τη δράση μας αυτή, ας κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη και την παρακαταθήκη της, τιμώντας τη Δωδεκανησιακή καταγωγή της και τη δύναμη ψυχής της με έναν τρόπο που θα έδινε στη ζωή της νόημα.
Καλούμε όλους την ερχόμενη Κυριακή να γίνουμε οι φορείς της ελπίδας και της ανθρωπιάς, με πράξεις προσφοράς, όπως εκείνη θα επιθυμούσε.
 
Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.