1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Περιοδεία Δημάρχου Ρόδου στη Δημοτική Ενότητα Λίνδου Συσκέψεις σε Κάλαθο, Λίνδο και Λάρδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Περιοδεία Δημάρχου Ρόδου στη Δημοτική Ενότητα Λίνδου -Συσκέψεις σε Κάλαθο, Λίνδο και Λάρδο -Τα θέματα καθημερινότητας, από την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων, μέχρι…

Σύνταξη Verena7 Απριλίου 2015 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Περιοδεία Δημάρχου Ρόδου  στη Δημοτική Ενότητα Λίνδου
-Συσκέψεις σε Κάλαθο, Λίνδο και Λάρδο
-Τα θέματα καθημερινότητας, από την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων, μέχρι τον  ηλεκτροφωτισμό, αλλά και θέματα υδάτινων πόρων και γεωτρήσεων,  ζητήματα που απασχολούν συνολικά τους κατοίκους του νησιού και μεγεθύνονται στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, κυριάρχησαν στις συναντήσεις του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου με τους προέδρους και μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων Καλάθου, Λίνδου και Λάρδου, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Λίνδου.
Αναλυτικότερα: ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Περδίκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ  Δημήτρη Τσίκκη, τον ειδικό σύμβουλο Χρήστο Γαμβρούδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε αρχικά την Κάλαθο. Σε συνάντηση τους με τον πρόεδρο Γιώργο Φάκκα και μέλη  του τοπικού συμβουλίου, συζητήθηκαν διεξοδικά οι ανάγκες σε προσωπικό και οι ανάγκες καθαριότητας της περιοχής, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, ενώ έγινε ιδιαίτερη μνεία στα θέματα υδάτινων πόρων, ποιότητας νερού και επαναλειτουργίας των γεωτρήσεων.  
Στη συνέχεια, σε Βληχά και Λίνδο, τα θέματα στα οποία εστίασαν  ο πρόεδρος Γιώργος Ελευθερίου και τοπικού σύμβουλοι, ήταν αυτά της καθαριότητας και του φωτισμού του οικισμού κυρίως στο κέντρο,  θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Σε επιτόπια επίσκεψη τους δε στα αντλιοστάσια της περιοχής, αναζητήθηκαν και αναλύθηκαν τρόποι αποκατάστασης ή και ενίσχυσης της απόδοσης τους.
Τέλος, στη Λάρδο, στη συνάντηση με τον πρόεδρο  Δημήτρη Παπαδημητρίου, και μέλη του τοπικού, κυριάρχησαν το μείζον θέμα της σύνδεσης των κατοικιών με το δίκτυο ύδρευσης και το θέμα της ολοκλήρωσης της μελέτης του νέου βιολογικού της Λάρδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περιοδείες του δημάρχου και των αντιδημάρχων θα συνεχισθούν, πριν και μετά το Πάσχα και θα επισκεφθούν όλες τις δημοτικές ενότητες του νησιού, προκειμένου όπως υπογράμμισε ο κ. Χατζηδιάκος «να ιεραρχήσουμε άμεσα τα ζητήματα  της κάθε περιοχής και να αντιμετωπίσουμε  της αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου».

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.