1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Οκτώ μετανάστες θετικοί στον κορωνοϊό, στα παλιά σφαγεία Ρόδου

Σε μεγάλη δοκιμασία μπαίνει το ΕΣΥ, μετά και τις αυξανόμενες εισαγωγές και νοσηλείες στα Νοσοκομεία της χώρας. Ήδη στους 522 ανέρχονται πλέον οι νοσηλευόμενοι λόγω κορονοϊού στα νοσηλευτιά ιδρύματα,…

Σύνταξη Verena17 Σεπτεμβρίου 2020 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση
Σε μεγάλη δοκιμασία μπαίνει το ΕΣΥ, μετά και τις αυξανόμενες εισαγωγές και νοσηλείες στα Νοσοκομεία της χώρας.

Ήδη στους 522 ανέρχονται πλέον οι νοσηλευόμενοι λόγω κορονοϊού στα νοσηλευτιά ιδρύματα, εκ των οποίων σχεδόν οι μισοί βρίσκονται στην Αττική, όπου 67 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα.

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας σε 320, ενώ τα νέα κρούσματα είναι 312, ένα εξ αυτών στην Κω.

Εντωμεταξύ άλλες δύο αεροδιακομιδές ασθενών με covid πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για μία 23χρονη κοπέλα από τη Ρόδο και έναν άνδρα από τη Λέρο, που παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ.

Οκτώ μετανάστες από την άτυπη δομή φιλοξενίας στα παλιά σφαγεία στη Ρόδο διεγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, οι τρεις στις 5 του μήνα και οι υπόλοιποι πέντε στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στον sky ο Αντιδήμαρχος Υγείας Γιώργος Τριάντος.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, όπως δήλωσε στον sky έλαβε τη διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα όλοι οι μετανάστες από τη Ρόδο, σε επικοινωνία του με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μυταράκη.

ΠΗΓΗ: Skyrodos

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.