1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Οι Καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Ρόδου Εκπαιδεύτηκαν στην Αντιμετώπιση Απειλητικών για τη Ζωή

Οι Διασώστες Ρόδου σε συνεργασία με την διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και τον κ. Παναγιώτη Μπέλλο πραγματοποίησαν διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο (21-23/02/2022), στο Αμφιθέατρο του Σχολείου,…

Σύνταξη Verena1 Μαρτίου 2022 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Οι Διασώστες Ρόδου σε συνεργασία με την διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και τον κ. Παναγιώτη Μπέλλο πραγματοποίησαν διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο (21-23/02/2022), στο Αμφιθέατρο του Σχολείου, πάνω στην αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων που μπορεί να συμβούν στον χώρο του σχολείου.

Η συμμετοχή υπήρξε μαζική και οι καθηγητές επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις δεξιότητες που μπορούν να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή.

Ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης, στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση, ήταν η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, η χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και η σημασία της ύπαρξής του σε όλα τα σχολεία.

Σημαντικές οι πληροφορίες και η εκπαίδευση, πρακτική και θεωρητική, σχετικά με πνιγμονή ενήλικα, παιδιού και βρέφους
 
Οι συμμετέχοντες έλαβαν, επίσης, γνώση σχετικά με την αντιμετώπιση ιατρικών καταστάσεων, όπως της επιληπτικής κρίσης, του εμφράγματος, του εγκεφαλικού και της λιποθυμίας.
 
 
Οι Διασώστες Ρόδου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου, τον κ. Παναγιώτη Μπέλλο και όλους τους εκπαιδευτικούς, που έλαβαν μέρος στα δύο αυτά σεμινάρια, για την φιλοξενία και το ενδιαφέρον που επέδειξαν. Πάντα στην διάθεσή τους.
 
Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ανακήρυξης του έτους 2022 ως ''Έτους Ανάπτυξης Δικτύου Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών Στο Νησί Της Ρόδου Και Εκπαίδευσης Των Πολιτών Στις Πρώτες Βοήθειες' και της ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης καθώς και προάσπισης της ασφάλειας του πολίτη κατά την οποία οι Διασώστες Ρόδου εκπαιδεύουν πολίτες, σχολεία και φορείς του νησιού.
 
Παναγιώτης Σπανός
Πρόεδρος
 
Βασίλης Σωτρίλλης
Γραμματέας
 
ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ
Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.