1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Λερος

Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου στη Λέρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Επίσκεψη στο Δημαρχείο Λέρου πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 8.11.2019, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, όπου τον υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Λέρου κ.…

Σύνταξη Verena12 Νοεμβρίου 2019 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Επίσκεψη στο Δημαρχείο Λέρου πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 8.11.2019, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, όπου τον υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Λέρου κ. Γρεκός Κυριάκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Γιάννης Θεμέλαρος.

Ο κ. Γρεκός, αφού καλωσόρισε εκ μέρους του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια τον κ. Ευστρατίου, εξέφρασε την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω των επισκέψεων Αντιπεριφερειαρχών, Επάρχου και Περιφερειακών Συμβούλων, αναφορικά με τα προβλήματα της Λέρου.

Στη συνέχεια ο κ. Αντιδήμαρχος έκανε μια εκτενή αναφορά των έργων που εξελίσσονται στο νησί, ενώ παράλληλα παρουσίασε τα εκκρεμή έργα του Δήμου με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, όπως είναι η δημοπράτηση του Αγκυροβολίου Τουριστικών Σκαφών στα Άλιντα, η κατασκευή αιθουσών στο Μπελλένειο Γυμνάσιο, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Γούρνα, η επέκταση γραμμής βοοειδών (σφαγεία), η ασφαλτόστρωση των περιφερειακών οδών που υπάγονται στην Περιφέρεια, κα.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Επίσης ο κ. Γρεκός ζήτησε από τους δύο Αντιπεριφερειάρχες:

1. Την αποκατάσταση του ταμιευτήρα Παρθενίου (φράγμα), αναφέροντας ότι υπάρχει εγκεκριμένο κονδύλι 1.500.000 ευρώ από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προς την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

2. Τον καθαρισμό ρεμάτων – ποταμών από την Περιφέρεια, ώστε να θωρακιστεί το νησί και οι κάτοικοι από τις βροχοπτώσεις/θεομηνίες

3. Την βοήθεια/μέριμνα της Περιφέρειας στην πρόθεση του Δήμου Λέρου να ασκήσει αρμοδιότητες Πρωτογενούς Τομέα για την εξυπηρέτηση των Αλιέων, των Γεωργών και των Κτηνοτρόφων, με την ίδρυση γραφείου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

4. Τον προγραμματισμό εντός του 2020 καταπολέμησης/απεντόμωσης κουνουπιών στη Λέρο.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο οποίος ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα, αφού άκουσε προσεκτικά τον κ. Γρεκό, υποσχέθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα προσπαθήσουν να επιλύσουν όλα τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση, με τη συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεμέλαρου καθώς και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας κ. Ζαννετίδη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Κόλιας Μιχάλης

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.