1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Ο Αλέξανδρος Μανωλάκης εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη "ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ « Οι μεθοδικές ενέργειες, οι εκτελέσεις έργων και οι βραβεύσεις, έδειξαν την τελευταία διετία ότι καθορίζουν την προοπτική της επόμενης θητείας. Συνεχίζουμε μαζί, ακόμη πιο δυνατοί,…

Σύνταξη Verena21 Μαρτίου 2019 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Οι μεθοδικές ενέργειες, οι εκτελέσεις έργων και οι βραβεύσεις, έδειξαν την τελευταία διετία ότι καθορίζουν την προοπτική της επόμενης θητείας. Συνεχίζουμε μαζί, ακόμη πιο δυνατοί, με όραμα, υπευθυνότητα και προσήλωση, για τη Ρόδο μας και το καλό των συνδημοτών μας.

Αλέξανδρε Μανωλάκη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο και έχουμε καθήκον να τον υπηρετούμε με εντιμότητα, σεμνότητα, σοβαρότητα και αγάπη. Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά.

Οι εμπειρίες της τελευταίας θητείας και τα έργα που έγιναν από την ΔΕΥΑΡ, από τον Απρίλιο του 2017 όταν ανέλαβα την προεδρία της επιχείρησης, αποτελούν απόδειξη της εργατικότητας και μεθοδικότητας μου αλλά και παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου αυτού.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο που με εμπιστεύτηκε και με ανέδειξε κ. Φώτη Χατζηδιάκο και δεσμεύομαι να συνεχίσω να υπηρετώ τη Ρόδο μας, με όλες μου τις δυνάμεις.

Δημιουργούμε, προσφέρουμε και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο του τόπου μας!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Αλέξανδρος Μανωλάκης του Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Ρόδο το 1974. Είναι παντρεμένος με την Γιαννούλα Κασκάνη και έχουν δύο παιδιά την Παρασκευή και τον Κωνσταντίνο Μανωλάκη. Έχει αποφοιτήσει από την σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πάτρας στο τμήμα Λογιστικής. Εργάστηκε από το 05/1999 μέχρι και το 3/2017 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου και από τον 04/2017 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ. Υπηρέτησε επί σειρά ετών το συνδικαλιστικό κίνημα και διετέλεσε μέλος της διοίκησης της ΟΤΟΕ και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.