1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Νέες τιμητικές διακρίσεις σε τουρίστες-φίλους της Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος…

Σύνταξη Verena12 Αυγούστου 2015 · Ανάγνωση 4′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο της Ρόδου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους εξής φίλους της Ρόδου:
•    Στον κύριο Mahmooud Alia Hadid Al Sawaf από τις Η.Π.Α. που διαμένει σε διαμέρισμα δικής του ιδιοκτησίας στην Ιξιά και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 60η φορά. Ο κύριος Mahmooud Alia Hadid Al Sawaf διέμενε μόνιμα στη Ρόδο στο διάστημα από το 1969 έως το 1975. Φοίτησε στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Θεσσαλονίκης «Anatolia College» και θεωρείται από τους φανατικότερους φίλους του νησιού.
•    Στην κυρία Gaynor Thomson και στον κύριο Ben Moorhouse από τη Μεγάλη Βρετανία που φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 50η φορά. Η κυρία Thomson και ο κύριος Moorhouse είναι φανατικοί φίλοι του νησιού και με κινητήρια δύναμη την αγάπη τους για τη Ρόδο και τη ζωή προβάλουν τη Ρόδο και τα νησιά του Αιγαίου μέσα από την ειδική διαδρομή «Challenge Walk» που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα από την πόλη της Ρόδου μέχρι το Πρασονήσι.
•    Στον κύριο Michel Van Caekenberghe από το Βέλγιο που διαμένει στο ξενοδοχείο «Parthenon» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 35η φορά. Τον κύριο Michel Van Caekenberghe συνόδευσαν στο Δημαρχείο ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Νομού Δωδεκανήσου κύριος Αγαπητός Ξάνθης και το στέλεχος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Νομού Δωδεκανήσου κυρία Μαίρη Θυμιανού.
•    Στην κυρία Jacqueline Demont και στον κύριο Paul Gieling από την Ολλανδία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Rodos Palace» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 30η φορά. Οι συγκεκριμένοι επισκέπτες του νησιού αναφέρθηκαν ειδικά στους αγαπημένους φίλους που έχουν στη Ρόδο. Μάλιστα έχουν ονομάσει την κόρη τους «Νίτσα». Την κυρία Demont και τον κύριο Gieling συνόδευσαν στο Δημαρχείο τα στελέχη του ξενοδοχείου «Rodos Palace» κυρία Victoria Dolgololaja και κύριος Χρήστος Ζαβοριανός.
•    Στον κύριο Jean Louis Carre από τη Γαλλία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Artemis Studios» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 20η φορά. Ο κύριος Carre δήλωσε ότι πλέον δε θεωρεί τον εαυτό του τουρίστα αλλά ντόπιο κάτοικο του νησιού, αισθάνεται δε ότι είναι Έλληνας. Μάλιστα, τώρα που συνταξιοδοτήθηκε, σχεδιάζει να εγκατασταθεί στη Ρόδο μόνιμα, για έξι τουλάχιστον μήνες κάθε χρόνο.
•    Στην κυρία Louisa Hedges από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Atlantica Princess» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 13η φορά. Την κυρία Louisa Hedges συνόδευσε στο Δημαρχείο ο Διευθυντής του ξενοδοχείου «Atlantica Princess» κύριος Θεοχάρης Θεοχάρους.
•    Στην κυρία Angela και στον κύριο Barry Deller από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Atlantica Princess» και φέτος βρίσκoνται στη Ρόδο για 13η φορά. Την κυρία Angela και τον κύριο Barry Deller συνόδευσε στο Δημαρχείο ο Διευθυντής του ξενοδοχείου «Atlantica Princess» κύριος Θεοχάρης Θεοχάρους.
•    Στην κυρία Dr Nora Nagy και στον κύριο Fritz Csaba από την Ουγγαρία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «El Greco» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 12η φορά.
•    Στην κυρία Αικατερίνη Ιωσηφίδου και στην κυρία Σοφία Ιωσηφίδου από τη Θεσσαλονίκη που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Rodos Palace» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 11η φορά. Τις κυρίες Ιωσηφίδου συνόδευσαν στο Δημαρχείο τα στελέχη του ξενοδοχείου «Rodos Palace» κυρία Victoria Dolgololaja και κύριος Χρήστος Ζαβοριανός.

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν στους φίλους της Ρόδου ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κύριος Σέργιος Αϊβάζης. Οι επισκέπτες της Ρόδου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το Δήμαρχο θέματα που αφορούσαν τη διαμονή τους στο νησί, τις εντυπώσεις τους από αυτό και τις φιλίες που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στη Ρόδο.

Σημειώνεται ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού καθώς είναι αυτοί που στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας στηρίζουν το Ροδιακό τουριστικό προϊόν και το προωθούν με κάθε ευκαιρία στους συμπατριώτες τους. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν, προτιμούν τη Ρόδο για το κλίμα της, τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της και τις ποιοτικές υπηρεσίες που τους παρέχονται στα ξενοδοχεία που έχουν επιλέξει σταθερά να διαμένουν.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.