1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Νέες διαμαρτυρίες κατά της ΔΕΗ απο την Κοινότητα Κατταβιάς για πολύωρες διακοπές ηλεκτροδότησης

Οι συνεχείς και πολύωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, οδηγούν τους κατοίκους της Κατταβιάς, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες, σε απόγνωση. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Ζαννετάκης…

Σύνταξη Verena16 Ιουλίου 2019 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση
 Οι συνεχείς και πολύωρες  διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, οδηγούν τους κατοίκους της Κατταβιάς, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες, σε απόγνωση. 
Ο πρόεδρος της  Κοινότητας Νίκος Ζαννετάκης διαμαρτύρεται και ενημερώνει με επιστολή του, όλους τους αρμόδιους φορείς ,για να ενεργήσουν ανάλογα. 
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
Κύριοι,

         Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δύο εβδομάδες, από το προηγούμενο έγγραφό μας (4/33810/27-06-2019), στο οποίο σας καταθέταμε τα παράπονά μας σχετικά με τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος και τις συνέπειες που υφίστανται τόσο οι κάτοικοι και  οι επιχειρηματίες της περιοχή μας, όσο και οι επισκέπτες της και πάλι τα ίδια.

 Την προηγούμενη Κυριακή και για πέντε ολόκληρες ώρες, η περιοχή μας έμεινε χωρίς ρεύμα!!! Πόσο θα συνεχίσει αυτή η κατάσταση; Γιατί να το επιτρέπετε αυτό, στη μέση της σεζόν; Γιατί οι επιχειρηματίες μας, μαζί με όλα τα άλλα αρνητικά, θα πρέπει να υποστούν και αυτή την κατάσταση και μάλιστα στην περιοχή που φιλοξενεί το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΔΕΗ;

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Ξέρετε κύριοι; η υπομονή και η ανοχή έχουν και αυτές τα όριά τους. Μέσα στο φουλ της σεζόν είναι αδιανόητο να γίνονται διακοπές και μάλιστα πολύωρες. Είναι αδιανόητο η Κατταβιά να μην είναι άμεσα συνδεδεμένη με το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ. Είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος να καλύπτει, στο φουλ της σεζόν, μια περιοχή από τον Αρχάγγελο μέχρι και το Πρασονήσι.

Επίσης, σε προηγούμενες  επιστολές μας, είχαμε επισημάνει στη διοίκηση της ΔΕΗ, την επιθυμία μας για την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με απόλυτο κριτήριο την εντοπιότητα, ως ελάχιστο αντισταθμιστικό όφελος προς την τοπική μας κοινωνία, κάτι που υποσχέθηκε η διοίκηση, όταν άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου εργοστασίου.

Παρά ταύτα όμως, η Επιχείρηση, καλύπτει τις θέσεις του μόνιμου προσωπικού, με μεταθέσεις από άλλες περιοχές, πράξη που μας βρίσκει εντελώς αντίθετους και μας λυπεί αφάνταστα, γιατί ενώ υπάρχουν δικοί μας άνθρωποι, νέοι και με προσόντα, που μένουν με τις οικογένειές τους στην περιοχή και  μπορούν να εργαστούν στο εργοστάσιο, τους αναγκάζουμε να φύγουν με ότι αυτό συνεπάγεται.

Με την επιστολή μας αυτή, σας ενημερώνουμε ότι, η κοινότητά μας θα προχωρήσει, σε όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να υλοποιήσει η ΔΕΗ τις δεσμεύσεις της.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.