1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Λερος

ΛΕΡΟΣ: Οι πρόσφυγες του HOTSPOT ευχαριστούν για την ποιότητα του φαγητού

Με μια χειρόγραφη επιστολή οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο HOT SPOT της Λέρου ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη του κέτερινγκ Θανάση Σκορδάλη για την ποιότητα του φαγητού που τους προσφέρει άλλα και τις…

Σύνταξη Verena1 Ιουνίου 2016 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση
Με μια χειρόγραφη επιστολή οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο HOT SPOT της Λέρου ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη του κέτερινγκ Θανάση Σκορδάλη για την ποιότητα του φαγητού που τους προσφέρει άλλα και τις αλλαγές που έχει κάνει στο μενού σε συνεργασία με τον στρατό και την πρώτη υποδοχή.

Όλα αυτά έγιναν χωρίς ο Στρατός να επιβαρυνθεί ούτε 1 ευρώ.

Έτσι, ο κ. Σκορδάλης βγάζει ασπροπρόσωπο ολόκληρο το νησί της Λέρου, παρότι είναι απλήρωτος από τον Μάρτιο!

Συγκεκριμένα, στο καθημερινό συσσίτιο μετά από δίκη τους απαίτηση συμπεριλήφθηκε ψάρι φιλέτο, κοκκινιστό μοσχάρι με πατάτες, μαρμελάδα με βούτυρο και μερέντα, ζελέ μπανάνα, καθώς και έξτρα συσσίτιο κοτόπουλο.

Μάλιστα ο κ. Σκορδάλης ετοιμάζει ειδικό μενού για τις ήμερες του Ραμαζανιού σεβόμενος τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των προσφύγων.

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στο HOT SPOT της Λέρου δεν υπάρχουν συγκρούσεις και αναταραχές όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα HOT SPOT της χώρας μας.

Στο χειρόγραφο γραμμα των προσφύγων που δημοσιεύουμε αναφέρουν οι πρόσφυγες την ευγνωμοσύνη τους προς τον Θανάση Σκορδάλη χαρακτηρίζοντας το φαγητό που τους προσφέρει ως το καλύτερο από όλα τα HOT SPOT της χώρας.

Τον ευχαριστούν για τις αλλαγές που δέχτηκε να κάνει στο φαγητό τους σημειώνοντας ότι αυτό βοηθάει στην ομαλή διαβίωση τους.

Οι πρόσφυγες ευχαριστούν όλο το προσωπικό του κέτερινγκ για την δουλειά που κάνουν ώστε η διαβίωση τους να είναι ανθρώπινη.

Δημοσιεύουμε το χειρόγραφο μήνυμα των προσφύγων προς τον κ. Σκορδάλη.

lerosnews.gr

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.