1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Ιάκωβος Γρύλλης: Συγκρουστήκαμε με παλαιοκομματικές λογικές και πελατειακές σχέσεις...

Ρόδος 27 Νοεμβρίου 2013 Ως εκπρόσωπος της παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του ΤΕΕ στις 24…

Σύνταξη Verena27 Νοεμβρίου 2013 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Ρόδος 27 Νοεμβρίου 2013

Ως εκπρόσωπος της παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια  τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του ΤΕΕ στις 24 Νοεμβρίου και ανέδειξαν την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πρώτη δύναμη για πρώτη φορά στα Δωδεκάνησα. Η στήριξη αυτή αποτελεί μία τεράστια ηθική αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που έγινε την τελευταία τριετία στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου. Η παράταξη μας το 2010 ήταν δεύτερη  με διαφορά 100 ψήφων από την πρώτη,  έχοντας  ποσοστό 29% και 10 έδρες. Το 2013  κατόρθωσε να επιτύχει ποσοστό 41% και 14 έδρες.
    Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που άσκησαν μαζικά το εκλογικό τους δικαίωμα (το ποσοστό συμμετοχής ήταν στα υψηλότερα πανελλαδικά) γιατί με αυτό το τρόπο δίνουν μεγαλύτερη ισχύ στην διοίκηση του φορέα μας που θα προκύψει στη συνέχεια.
    Η παράταξή μας έδωσε ένα εκλογικό αγώνα, με επιχειρήματα, ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Απευθυνθήκαμε αποκλειστικά στους συναδέλφους , δεν ζητήσαμε  στήριξη από μηχανισμούς γιατί δεν θέλαμε συνειδητά να δώσουμε προεκλογικά γραμμάτια και δεσμεύσεις σε κανένα.
    Πιστεύουμε ακράδαντα στην αυτονομία και την δημοκρατική λειτουργία της παράταξής μας αλλά και του ΤΕΕ γενικότερα.
Την τριετία που πέρασε , με σκληρή δουλειά, χωρίς να έχουμε στρογγυλευμένες θέσεις και τη λογική του να είμαστε αρεστοί σε όλους :
-    Δε διστάσαμε να συγκρουστούμε με παλαιοκομματικές λογικές, πελατειακές σχέσεις και πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού.
-    Δε διστάσαμε να συγκρουστούμε και να πετύχουμε μεγάλες νίκες ενάντια σε πολιτικές επιλογές που  έθιγαν την αξιοπρέπεια των συναδέλφων και το κύρος του επαγγέλματος μας.
-    Στηρίξαμε κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες  με κάθε δυνατό τρόπο τους συναδέλφους, είτε εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε  εργάζονται στο δημόσιο .
-    Πραγματοποιήσαμε σημαντικές παρεμβάσεις αυτόνομα ή σε συνεργασία με άλλους φορείς για κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας .
-    Τιμήσαμε το θεσμικό ρόλο του φορέα μας και πετύχαμε να έχουμε ένα ΤΕΕ σεβαστό στην κοινωνία μας.
Επειδή η  συνέχεια προμηνύεται δύσκολη για όλους μας , είναι κρίσιμες οι επιλογές που θα επιλεχθούν.


    Συνεχίζουμε …..για ένα ΤΕΕ δυναμικό, παρεμβατικό, ενωτικό, ακηδεμόνευτο.


Ιάκωβος Γρύλλης
Πρόεδρος ΤΕΕ Δωδεκανήσου
Επικεφαλής της παράταξης « Συνεργασία Μηχανικών Δωδεκανήσου»

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.