1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου συμμετέχει σε  στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: η ΕΥΘΥΤΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΥ, συμμετέχει σε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020. - Με αφορμή την φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, Συμμετέχουμε «Για μια…

Σύνταξη Verena19 Σεπτεμβρίου 2020 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: η ΕΥΘΥΤΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΥ, συμμετέχει σε  στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020.

- Με αφορμή την φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας,

Συμμετέχουμε «Για μια πόλη ανθρώπινη» «Μείνε ζωντανός και Σώσε Ζωές» σε συνεργασία με τη R.O.A.D.P.O.L (Ευρωπαϊκό δίκτυο αστυνόμευσης δρόμων) Ασφαλείς δρόμοι.  Θα πρέπει η πόλη μας να μπορεί να πει "ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ!"

Οι Ημέρες Οδικής Ασφάλειας της R.O.A.D.P.O.L πραγματοποιούνται πάντα ταυτόχρονα με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Έτσι είναι πιο εύκολο να το θυμάστε. Όλοι μπορούν να οργανώσουν τη δική τους Ημέρα Ασφάλειας R.O.A.D.P.O.L μέσα στην εβδομάδα της καμπάνιας.

Το μήνυμα όλων μας :Καλούμε όλους τους χρήστες του δρόμου να ξανασκεφτούν τη συμπεριφορά τους στο δρόμο. Θα θέλαμε να σας δείξουμε πώς μπορείτε να μειώσετε τους κινδύνους στην οδική κυκλοφορία και να αυξήσετε τη δική σας ασφάλεια, είτε ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, ποδήλατο, ή με τα πόδια.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Εάν όλοι κάνουμε μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά τους στο δρόμο για να μειώσουν τον δικό τους κίνδυνο και εκείνο άλλων χρηστών του δρόμου, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά μαζί να γίνουν οι δρόμοι ασφαλείς για όλους.

Διαδώστε τα μηνύματά μας. Κάντε την υπόσχεση της ασφαλούς κυκλοφορίας στον εαυτό σας. Συζητήστε με  τα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους σας, για τις Ημέρες Οδικής Ασφάλειας της R.O.A.D.P.O.L και ζητήστε τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και προσεκτικοί στην κυκλοφορία.

Αυτό θα επιδιώξουμε και μείς με δράσεις θα γίνουν στους δρόμους με μέλη και εθελοντές της ΕΥΘΥΤΑ και ταυτόχρονα θα σχεδιαστούν  στο οδόστρωμα πινακίδες αναγγελίας κινδύνου για μείωση της ταχύτητας έξω από σχολεία και διάβαση σε σχολείο. Θα γίνουν συναντήσεις με φορείς της πόλης μας γιατί  όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τους δρόμους ασφαλείς.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.