1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

«Εργατικό ατύχημα στο Βιολογικό της Ρόδου - Άμεση παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΡ »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ « Εργατικό ατύχημα στο Βιολογικό της Ρόδου - Άμεση παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΡ » Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις…

Σύνταξη Verena8 Σεπτεμβρίου 2026 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εργατικό ατύχημα στο Βιολογικό της Ρόδου - Άμεση παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΡ »

     Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού της Ρόδου, με εργαζόμενο εργολάβου που έχει αναλάβει εργασίες στο χώρο.

     Από την πρώτη στιγμή το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και το αρμόδιο Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΡ ενημερώθηκαν και παρακολουθούν στενά την κατάσταση και όλες τις εξελίξεις. Μάλιστα ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΡ βρίσκεται στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή μαζί με τον εργαζόμενο.

     Ο συνάδελφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Του ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

     Το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΡ έχουν ζητήσει να γίνουν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες, να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα και να διαπιστωθεί ότι τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγείας και ασφάλειας.

     Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΡ θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά την υπόθεση, μέχρι την πλήρη διερεύνησή της και την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Κανένας εργαζόμενος μόνος απέναντι στον κίνδυνο!!

Η ασφάλεια στους χώρους εργασίας είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων!! 

                                                    ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    

  ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                          ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.