1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"
Νεα Δωδεκανησου

"Επέλαση" μεταναστών στα νησιά της Δωδεκανήσου! Οι δουλέμποροι ...ανακάλυψαν και την Αστυπάλαια!

Εντοπισμός και σύλληψη (15) λαθρομεταναστών στη Σύμη-Στις 21-08-2014 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στη Σύμη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης 15 υπήκοοι Συρίας (11 άνδρες…

Σύνταξη Verena22 Αυγούστου 2014 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

Εντοπισμός και σύλληψη (15) λαθρομεταναστών στη Σύμη-Στις 21-08-2014 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στη Σύμη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης 15 υπήκοοι Συρίας (11 άνδρες και 4 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός - Σύλληψη (26) λαθρομεταναστών στη Ψέριμο-Στις 20-08-2014 εντοπίστηκαν στη Ψέριμο και μεταφέρθηκαν στην Κάλυμνο όπου συνελήφθησαν στις 21-08-2014 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 26 υπήκοοι Συρίας (19 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στη Λέρο-Στις 21-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου 13 άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός - Σύλληψη (49) λαθρομεταναστών στην Αστυπάλαια- Στις 21-08-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην Αστυπάλαια και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας 49 υπήκοοι Συρίας (43 άνδρες και 6 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (16) λαθρομεταναστών στην Κω- Στις 21-08-2014 απογευματινές και πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω συνολικά 16 υπήκοοι Συρίας (12 άνδρες και 4 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (17) λαθρομεταναστών στην Κω-Στις 22-08-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή Ψαλίδι της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω 12 υπήκοοι Συρίας (12 άνδρες και 3 γυναίκες) και 2 άνδρες υπήκοοι Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.