1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

«Επαφές Προέδρου Ε.Κ.Ρ στην Αθήνα με το Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ, κο Πρωτοψάλτη, και το Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κο Βούρτση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Επαφές Προέδρου Ε.Κ.Ρ στην Αθήνα με το Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ, κο Πρωτοψάλτη, και το Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κο Βούρτση» - Σειρά επαφών στην Αθήνα, είχε το…

Σύνταξη Verena28 Μαρτίου 2022 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Επαφές Προέδρου Ε.Κ.Ρ στην Αθήνα με το Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ, κο Πρωτοψάλτη, και το Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κο Βούρτση»

- Σειρά επαφών στην Αθήνα, είχε το προηγούμενο διάστημα ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ, Παναγιώτης Εγγλέζος, για θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της περιοχής μας.

     Έγινε συνάντηση με το Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ, κο Πρωτοψάλτη, που για άλλη μία φορά μάς δέχτηκε με μεγάλη χαρά σε σχέση με άλλους κυβερνητικούς παράγοντες που δεν δέχονται να μιλήσουν με συνδικαλιστές. Στη συνάντηση, συζητήθηκε το θέμα της ένταξης της εποχικότητας, σε κατηγορίες εργαζομένων όπως οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο (αφορολόγητα), οι αμειβόμενοι οδηγοί ταξί και οι εργαζόμενοι σε τουριστικά γραφεία και σε γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων καθώς επίσης και το κτιριακό πρόβλημα του Ε.Κ.Ρ.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

     Ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ δεσμεύτηκε ότι το δίκαιο και χρόνιο αίτημά μας, θα το εισηγηθεί στα αρμόδια υπουργεία και από εκεί θα αξιολογηθεί ανάλογα η όλη διαδικασία ενώ σχετικά με το κτιριακό πρόβλημα παρέλαβε τη μελέτη που ετοίμασε το Ε.Κ.Ρ και δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει άμεσα η επισκευή του.

     Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ κάλεσε τον Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ να επισκεφθεί την περιοχή μας ώστε να διαπιστώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εποχικοί εργαζόμενοι και όχι μόνο.

     Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κο Βούρτση, όπου συζητήθηκε το πάγιο αίτημα του Ε.Κ.Ρ για τη δημιουργία Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας στην περιοχή μας, θέμα για το οποίο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα εκ νέου συνάντηση αφού οριστεί και ο Γενικός Διευθυντής της Ανεξάρτητης Αρχής της Επιθεώρησης.

     Ζητήθηκε δε από τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Ρ να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας με τη συμμετοχή κλιμακίων από την Αθήνα με μοναδικό σκοπό και στόχο να εφαρμόζεται η εργατική νομοθεσία, πρόταση που έγινε δεκτή από τον Γενικό Επιθεωρητή.

     Σε όλες τις συναντήσεις ήταν παρόν ο συνάδελφος και Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χανίων, συν. Μανωλικάκης Γιάννης.

     Οι επαφές, οι συναντήσεις και η προσπάθεια σε κεντρικό επίπεδο θα συνεχιστούν μέχρις ότου επιλυθούν όλα τα προβλήματα που απασχολούν όλους τους εργαζόμενους της περιοχής μας.         

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                    ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.