1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Δυο ενημερωτικές συναντήσεις της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ με εκπροσώπους της Δ.Ε Αφάντου

Ρόδος 21/10/2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΘΕΜΑ : ΔΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλη Μανέττα, έγιναν δυο ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ΔΕ…

Σύνταξη Verena21 Οκτωβρίου 2021 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

Ρόδος  21/10/2021

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ΘΕΜΑ : ΔΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλη Μανέττα, έγιναν δυο ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ΔΕ Αφάντου.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε  την προηγούμενη Κυριακή 17/10/2021 στα Κολύμπια, παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη και του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου. Χθες Τετάρτη 20/10/21 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΥΑΡ. Στις συναντήσεις εκτός από τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, συμμετείχαν :  ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Αφάντου & Πεταλούδων κ. Αναστ. Σπανός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Τηλ. Καμπούρης, o Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Νικολής, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του ΚΕΚ κ.  Εμμ. Λόγγος, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αφάντου κ. Γ. Μπακίρης και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Εμμ. Μαρκόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστηματαρχών Κολυμπίων κ. Π. Χαρτερός.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ικανοποίηση εύλογου αιτήματος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αφάντου και του Προέδρου του κ. Γ. Μπακίρη, να έχουν ενημέρωση για τους σχεδιασμούς της ΔΕΥΑΡ αναφορικά με την επίλυση του αποχετευτικού  ζητήματος των ΔΕ Αφάντου και Αρχαγγέλου πριν την αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΡ για την ανάθεση εκπόνησης των αναγκαίων μελετών.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Β. Μανέττας, ο Αντιπρόεδρος κ. Σπ. Σπυρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Γ. Υψηλάντης, παρουσίασαν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τους σχεδιασμούς της ΔΕΥΑΡ και παρείχαν ξεκάθαρη διαβεβαίωση για δύο πράγματα. Πρώτον ότι σε κάθε στάδιο των διαδικασιών η ΔΕΥΑΡ θα ενημερώνει τους εκπροσώπους και την τοπική κοινωνία και δεύτερον ότι η λύση που θα δοθεί, θα αφορά σε έργα που θα κατασκευασθούν με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Αξίζει να τονισθεί η δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου για χρηματοδότηση των έργων αυτών, εφ’ όσον η ΔΕΥΑΡ έχει ολοκληρώσει τις αναγκαίες μελέτες και αδειοδοτήσεις για την υποβολή σχετικής πρότασης χρηματοδότησης, εντός του 2022.

Οι συναντήσεις υπήρξαν εποικοδομητικές και γόνιμες. Όλοι οι παριστάμενοι, παρά τις επιμέρους επιφυλάξεις ορισμένων, ομόθυμα και κυρίως ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης, οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Μπακίρης, τόνισαν την ανάγκη να δοθεί τέλος στην απραξία δεκαετιών και να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα, στην παρούσα δημοτική περίοδο, με εξέταση πιθανών εναλλακτικών λύσεων και επιλογή και μελέτη της βέλτιστης εξ’ αυτών με βάση τις παραδεκτές αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της τεχνικής.

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.