1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου

Δωδεκάνησα - ΕΜΥ: Πρόγνωση για Δευτέρα και Τρίτη: Χιόνια, χαμηλές θερμοκρασίες και δυνατοί άνεμοι

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-01-2022 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές, αρχικά στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια, και βαθμιαία στην ανατολική Θεσσαλία…

Σύνταξη Verena23 Ιανουαρίου 2022 · Ανάγνωση 3′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-01-2022
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές, αρχικά στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια, και βαθμιαία στην ανατολική Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία) στην ανατολική Στερεά, και τις βραδινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα θα πνέουν αρχικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος θα είναι κατά τόπους ισχυρός σε πολλές περιοχές της βόρειας χώρας ενώ στα βορειοδυτικά θα είναι ολικός.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως στη Χαλκιδική.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -05 (μείον 5) έως 04 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία απο -13 (μείον 13) έως -01 (μείον) βαθμό Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις
Ανεμοι: Βόρειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο από -06 (μείον 6) έως 05 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις που θα είναι κατά τόπους πυκνές αρχικά σε Σποράδες, Εύβοια και βαθμιαία στην ανατολική Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία), την ανατολική Στερεά και τις βραδινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων τις πρωινές ώρες της Τρίτης και από τα βόρεια. Στα ανατολικά θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και βαθμιαία τοπικά στα ανατολικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 05 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν, και θα συνεχιστούν το μεγαλύτερο διάστημα της Τρίτης.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 και τοπικά στα δυτικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με χιονοπτώσεις οι οποίες τις πρωινές ώρες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά που το βράδυ θα ενταθούν.
Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βορειοανατολικοί 7 με 8 και βαθμιαία 8 με 9 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές. Εξασθένηση των φαινομένων από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 7 με 8 και βαθμιαία τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα ενταθούν. Εξασθένηση των φαινομένων από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 04 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως στα νότια.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 03 βαθμούς Κελσίου.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.