1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

Δήλωση Δημάρχου Ρόδου Α. Καμπουράκη: Δεν θα παίξουμε στα ζάρια, τις τύχες των Ροδιτών, για προσωπικό όφελος - Ζήτησα να συναντηθώ με τον Γ. Φλεβάρη για συνένωση δυνάμεων

Δήλωση Δημάρχου Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη Εκτιμώ τον Γιάννη Φλεβάρη και την οικογένειά του, για την εργατικότητα, το ήθος και πάνω απ’ όλα για την αγάπη τους στη Ρόδο μας. Η τοποθέτηση του κ. Φλεβάρη…

Σύνταξη Verena5 Αυγούστου 2023 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Δήλωση Δημάρχου Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη

Εκτιμώ τον Γιάννη Φλεβάρη και την οικογένειά του, για την εργατικότητα, το ήθος και πάνω απ’ όλα για την αγάπη τους στη Ρόδο μας. Η τοποθέτηση του κ. Φλεβάρη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, για την ανάγκη συνεργασίας και συνένωσης δυνάμεων, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. «Η ισχύς εν τη ενώσει» είναι και δική μου πολιτική αντίληψη, την οποία υπηρέτησα πιστά στην πράξη, ως εγγυητής της ενότητας και της συνεργασίας των παρατάξεων που αποτέλεσαν την πλειοψηφία, της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του, ζήτησα να συναντηθώ τις αμέσως επόμενες ημέρες με τον Γιάννη Φλεβάρη, προκειμένου να αξιοποιήσουμε για το κοινό καλό, την εκφρασμένη πρόθεση για συνεργασία και συστράτευση δυνάμεων.

Μακάρι να σκέφτονταν και άλλοι το «εμείς», και όχι το «εγώ». Η προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλη και δύσκολη, προκειμένου να κρατήσουμε ζωντανό τον τουρισμό μας, να έχουν δουλειές και εισόδημα οι Ροδίτισσες και οι Ροδίτες, να επουλώσουμε τις πληγές και να αναγεννήσουμε το φυσικό μας περιβάλλον μας. Το δάσος μας, τη Νατούρα μας, την βλάστηση. Τις ζωές μας.

Σε αυτό τον αγώνα ζωής για την Ρόδο μας, οι θέσεις αυτές είναι πολύτιμες. Θα τις προστατεύσουμε, θα τις υπερασπιστούμε, θα τις εκμεταλλευτούμε. Με το εμείς, πολύ πιο μπροστά, από το εγώ. Για την Ρόδο μας, πολύ πριν από το προσωπικό συμφέρον.

Δεν θα  παίξουμε στα ζάρια, τις τύχες των Ροδιτών, για προσωπικό όφελος.

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.