1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"Πολιτικη Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο - Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δράστες και ταυτοποιήθηκαν ακόμη δυο συνεργοί τους
Νεα Δωδεκανησου · Κως

Δήλωση Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αβρίθη

Δήλωση Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αβρίθη - Διαβάζοντας κάποιος τις τελευταίες δηλώσεις της κας Ρούφα, σχετικά με την δήθεν ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας και περί συμφωνιών ( deal τα ονομάζει…

Σύνταξη Verena8 Μαΐου 2021 · Ανάγνωση 3′
Facebook Viber X Email
VoxAI
Διαφήμιση

Δήλωση Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αβρίθη

- Διαβάζοντας κάποιος τις τελευταίες δηλώσεις της κας Ρούφα, σχετικά με την δήθεν ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας και περί συμφωνιών (deal τα ονομάζει η ίδια) με συγκεκριμένα εργολαβικά συμφέροντα, απορεί αν αυτά που λέει είναι συμβατά με την λογική και την πραγματικότητα.

Δείχνουν οι δηλώσεις της άνθρωπο εμποτισμένο από μίσος, που θεωρεί τον εαυτό της ως τον μεγάλο πολιτικό παράγοντα του τόπου, που ο νους της συλλαμβάνει όλους τους μικροπολιτικούς απατεώνες, ενώ κατά βάθος την πονά ότι της πήραν το ποτήρι το νερό (δηλαδή τη δημαρχία) μέσα από τα χέρια της.

Επειδή δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει ότι πολιτικά και εκλογικά έχασε από τους νέους, μετέρχεται παράλογες λογικές.

Δεν διστάζει μάλιστα να μπει και στα νερά του κοινού ποινικού δικαίου, όταν ισχυρίζεται πως μία ομάδα πέντε ανθρώπων, ως πρωτεργάτες-διεκπεραιωτές,  πρωτοκλασάτα μέλη της δημοτικής αρχής, έλαβαν απόφαση για την ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας σε συμφωνία με συγκεκριμένο εργολάβο.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

Τώρα κάνει νέα άλματα λογικής, μιλώντας για deal (κατά την έκφρασή της) στην Υπηρεσία Καθαριότητας και απόκρυψη έγκρισης του ΥΠΕΣ για την έναρξη της διαδικασίας πρόσληψης των εποχικά εργαζόμενων.

Η δήλωση αυτή ξεπερνά κάθε όριο και δεν μπορεί κανείς, από όποια θέση και αν βρίσκεται, να σπιλώνει ανθρώπους.

Αν προσπαθήσει κάποιος να καταλάβει τι θέλει να πει,  παραλογίζεται με τις συκοφαντίες της.

Ότι δήθεν η δημοτική αρχή απεμπολεί τον δημόσιο χαρακτήρα της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Ειδικά όταν όλοι οι δημότες γνωρίζουν πως πριν λίγες μέρες αυτή η δημοτική αρχή αγόρασε και παρέλαβε τέσσερα καινούργια απορριμματοφόρα, περιμένει άλλα τρία μέχρι του χρόνου, ενώ χρηματοδοτεί την προμήθεια και άλλων αναγκαίων οχημάτων για τον εκσυγχρονισμό του στόλου.

Προφανώς παραλογίζεται η ίδια η κυρία αυτή όταν καταγγέλλει δήθεν προσπάθεια ιδιωτικοποίησης σε συμφωνία με εργολάβο, που δεν κατονομάζει βέβαια αφού δεν υπάρχει, την ώρα που η δημοτική αρχή, πιέζοντας με κάθε πρόσφορο τρόπο την κυβέρνηση, πέτυχε φέτος την ταχύτερη έγκριση, έστω κατά μία εβδομάδα, για την πρόσληψη των υπαλλήλων.

Βέβαια δεν απαντά στο κύριο ερώτημα, αν θέλει ή όχι το νησί μας καθαρό.

Αν αυτό έχει το δικαίωμα να το κρίνει ο τελικός αποδέκτης των υπηρεσιών της καθαριότητας, που δεν είναι άλλος από τον απλό πολίτη.

Όταν λοιπόν αυτός δεν είναι ικανοποιημένος από την υπηρεσία αυτή, και είναι γεγονός πανθομολογούμενο ότι η υπηρεσία έχει προβλήματα, με κάποιο τρόπο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Η δημοτική αρχή λοιπόν τι κάνει προς αυτή την κατεύθυνση; Κάνει το αυτονόητο.

Κρίνει σκόπιμο να εκμισθώσει οχήματα καθαριότητας τα οποία θα λειτουργούν κάτω από τις οδηγίες και τους κανόνες της, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της υπηρεσίας αυτής, ποιοτικές υπηρεσίες στον πολίτη.

Μπλέκει τα πράγματα η κα Ρούφα, διότι είναι άλλο η σύμβαση έργου και άλλο η μίσθωση οχημάτων μετά η άνευ οδηγού.

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

Αν δεν το έχει καταλάβει η κυρία Ρούφα τότε εν μέρει την  κατανοώ.

Αν το έχει όμως αντιληφθεί, που προσωπικά πιστεύω ότι το έχει αντιληφθεί, τότε εγκληματεί. 

Και εγκληματεί χυδαία διότι έχει το θράσος να πυροδοτεί το πολιτικό κλίμα, μιλώντας για συμφωνίες (deal λέει) με συγκεκριμένους εργολάβους, όταν είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως ο διαγωνισμός είναι δημόσιος και γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, δίχως φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων, αναρτημένος στο διαδίκτυο επί ένα μήνα. 

Για αυτά βέβαια θα λογοδοτήσει και αλλού.

Διότι τέτοιες δηλώσεις δεν ανάγονται στην μορφή της ακραίας πολιτικής δήλωσης αλλά στην μορφή της δήλωσης με ποινικό περιεχόμενο.

Δεν έχει το δικαίωμα να σπιλώνει και να κατασυκοφαντεί ανθρώπους  τους οποίους ο λαός της Κω εξέλεξε και οι οποίοι θεσμικά, με διαφανείς διαδικασίες, αποφάσισαν για το καλό  και το συμφέρον του Κωακού λαού.

Ευχαριστώ  για την φιλοξενία.  

Dodekanisos Seaways app
Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.