1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"
Νεα Δωδεκανησου · Αστυπαλαια

Απάντηση του δημάρχου Αστυπάλαιας στην επίθεση της Περιφερειακής Αρχής -Να βουτάνε ΟΛΟΙ το μυαλό τους στην λογική πριν μιλήσουν δημόσια

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ 1. Ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας σε παρουσία του στην εκπομπή ΄΄Πρωινή Ενημέρωση΄΄ στις 27/07/2020 του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ θέλοντας να καταδείξει το διαφορετικό…

Σύνταξη Verena31 Ιουλίου 2020 · Ανάγνωση 2′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

1. Ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας σε παρουσία του στην εκπομπή ΄΄Πρωινή Ενημέρωση΄΄ στις 27/07/2020 του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ θέλοντας να καταδείξει το διαφορετικό προφίλ του νησιού μας σε σχέση με άλλα νησιά μαζικού τουρισμού Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη χρησιμοποίησε την έκφραση ότι στην Αστυπάλαια δεν γίνεται ΄΄πατείς με πατώ σε΄΄ αλλά τα καταλύματα μας είναι μικρά, οι παραλίες μικρές και απομονωμένες κλπ. Το πώς και το γιατί θεωρήθηκε από κάποιους ότι εννοούσε ότι γίνεται ΣΗΜΕΡΑ εν μέσω covid - 19 συνωστισμός στη Ρόδο όταν είναι γνωστό σε όλους ότι η μείωση του τουρισμού είναι 50% έως 80%, είναι απορίας άξιο. Εξάλλου στο ίδιο πάνελ παρευρίσκετο και ο ίδιος ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης και ο οποίος ούτε παρενέβη ούτε σχολίασε τίποτα. Προφανώς ο Υπουργός κατάλαβε αυτό που όλοι κατάλαβαν, εκτός από εκείνους που έχουν μεγάλη φαντασία.

Διαφημιστείτε εδώΘέση 970×250 · Αρθρο · μεσα στο κειμενο (wide) · Επικοινωνία →

2. Δεν υπήρξε καμία απολύτως αναφορά από κανέναν από τους συμμετέχοντες ούτε φυσικά από το Δήμαρχο περί μη τήρησης των πρωτοκόλλων, αλλά ειπώθηκε το ακριβώς αντίθετο ότι δηλαδή τα πρωτόκολλα τηρούνται απαρέγκλητα ακόμα και στα καράβια.

3. Φαντάζει αστείος ο ισχυρισμός ότι η Αστυπάλαια '' στοχοποίησε'' (sic!!!) τα τρία αυτά νησιά, ώστε να κερδίσει τι; πτήσεις charters από το εξωτερικό ή μερίδα τουριστών, ένα μικρό νησί με 1.300 κατοίκους, 3.000 κρεβάτια και ένα μικρό αεροδρόμιο για πτήσεις με ελικοφόρα 45 θέσεων.

4. Σε κάθε περίπτωση προς άρση κάθε παρεξήγησης και προτού αρχίσουν να εκδίδονται ανακοινώσεις, όφειλε η εκπρόσωπος της ΄΄πρωτοβουλίας΄΄ ΟΛΩΝ των νησιών του Νοτίου Αιγαίου να ζητήσει διευκρινίσεις και αν δεν ικανοποιηθεί να πράξει αναλόγως.

5. Ο Δήμος μας όπως κάνουν όλοι οι Δήμοι των μικρών νησιών θα προβάλλει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού μας και δεν ανταγωνίζεται κανέναν, πόσο μάλλον εκείνα τα νησιά που είναι εντελώς ΄΄άσχετα΄΄ με το δικό μας, που απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικό κοινό και είναι εντελώς άλλης κατηγορίας μεγέθους( εννοείται κιόλας ότι δεν μπορεί).

6. Καλό είναι συνεπώς ''να βουτάνε ΟΛΟΙ το μυαλό τους στην λογική πριν μιλήσουν δημόσια'' και πριν δημιουργήσουν ανύπαρκτα θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κοινώς (hold the horses).

Τέλος φαντάζομαι να '' μη στοχοποιηθεί '' ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας ως υπαίτιος για τη μείωση του τουρισμού στα μεγάλα τουριστικά νησιά αντί για τον covid - 19 και τα μέτρα πρόληψης που δικαιολογημένα λαμβάνονται.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στην παρακάτω διεύθυνση το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 02:22:54 έως το 02:41:05 λεπτό. https://www.skaitv.gr/…/enim…/proini-enimerosi/2020-07-27-06

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.