1 Νοεμβρίου 2026Καιρός: φόρτωση…
Live
Νεα Δωδεκανησου Αναβολή της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" λόγω κακών καιρικών συνθηκώνΝεα Δωδεκανησου Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το RHODES PRE-FORUM 2026 – Από τη Ρόδο ξεκινά μια κοινή διεκδίκηση για τον Πολιτισμό και τον ΤουρισμόΕλλαδα Η Σάμος φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «FVW workshop Greece» από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2026Νεα Δωδεκανησου Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Τελετή Έναρξηςτου 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΡόδουΝεα Δωδεκανησου Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου για την απώλεια του Γιάννη ΑναστασιάδηΑποψη Κι εμείς στην κερκίδα... του Θάνου ΖέλκαΠολιτικη Αλ. Κολιάδης στο MEGA: Δεν έχω καμία εμπλοκή, ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα - Ναι εγώ ήμουν στο άσπρο Volvo αλλά για άλλο λόγο.....Πολιτικη Εκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ρόδου για την υπόθεση "Χωριάτικο"
Νεα Δωδεκανησου · Ροδος

«Ανοίγει ξανά  η πλατφόρμα αιτήσεων για τα σεμινάρια  Υγειονομικών Πρωτόκολλων COVID-19, του ΚΕΚ Γεννήματα, 18 & 19 Ιουνίου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα αιτήσεων για τα σεμινάρια Υγειονομικών Πρωτόκολλων COVID-19, του ΚΕΚ Γεννήματα, 18 & 19 Ιουνίου» - Το ΚΕΚ Γεννηματάς ανακοίνωσε το άνοιγμα της πλατφόρμας…

Σύνταξη Verena17 Ιουνίου 2020 · Ανάγνωση 1′
Facebook Viber X Email
Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Ανοίγει ξανά  η πλατφόρμα αιτήσεων για τα σεμινάρια  Υγειονομικών Πρωτόκολλων COVID-19, του ΚΕΚ Γεννήματα, 18 & 19 Ιουνίου»

- Το ΚΕΚ Γεννηματάς ανακοίνωσε το άνοιγμα της πλατφόρμας αιτήσεων, για τα σεμινάρια υγειονομικών πρωτοκόλλων του Covid-19, μόλις για δύο ημέρες, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι δεν τα κατάφεραν την προηγούμενη φόρα. Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή από την Πέμπτη 18 Ιουνίου ώρα 09:00 έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου ώρα 21:00.

Υπενθυμίζουμε, ότι τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, μέσω του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και απευθύνονται σε όλους τους  εργαζόμενους  του τουριστικού κλάδου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

   Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή τις προαναφερόμενες ημερομηνίες,  μπαίνοντας στην πλατφόρμα του ΚΕΚ Γεννηματάς στην ιστοσελίδα   http://www.katartisi-pnai.gr/index.php/el/programmata-dodekanison/2-uncategorised/823-protokol  ,

οπού συμπληρώνουν τα στοιχειά, Νησί, καταγωγής, ΑΦΜ, Ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο, e-mail, διεύθυνση και Πόλη κατοικίας και στην συνέχεια υποβάλλουν την αίτηση τους.

 Τα σεμινάρια του Β’ κύκλου θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου και καλύπτουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:

  1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις
  2. Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ  
  3. Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.α.)

Ρόδος ,  17 Ιουνίου 2020

Διαφήμιση
Μοιράσου το άρθρο Facebook Viber X Email
← Πίσω στην αρχική
Ενημερωση Verena · καθε πρωι

Ξύπνα με τα Δωδεκάνησα

Πολιτική, Περιφέρεια, νησιά: ό,τι έγινε χθες και ό,τι έρχεται σήμερα, σε ένα σύντομο email πριν τον πρώτο καφέ.

Χωρίς spam. Διαγραφή με ένα κλικ.